Informatie over MoneyMonk

Boekhoudsoftware keuzewijzer

Team Mijnzzp

Boekhoudprogramma MoneyMonk:

MoneyMonk is een alles-in-één boekhoudpakket voor zzp'ers. Net zoals andere boekhoudprogramma's beschikt MoneyMonk over een proefperiode van 30 dagen. Tijdens de proefperiode zit je als ondernemer nergens aan vast. Het maken van offertes, het bijhouden van de rittenregistratie of het maken van facturen kan allemaal binnen het boekhoudpakket van MoneyMonk.

Hét online boekhoudprogramma MoneyMonk is ook zeer handige met betrekking tot het doen van je btw-aangifte, door de boekhoudsoftware belastingdienst koppeling. Fiscaal btw-aangifte doen is tegenwoordig de norm, en aangifte doe je gewoon binnen het systeem.

Alle functionaliteiten zijn beschikbaar binnen moneymonk.nl

MoneyMonk maakt het met hun boekhoudpakket voor ondernemers een stuk makkelijker. Online boekhouden, facturen maken, relatiebeheer, crm systeem, btw-aangifte, herinneringen versturen en het opstellen van offertes is allemaal mogelijk binnen MoneyMonk. MoneyMonk behoort tot een van de beste boekhoudpakketten. Het aantal facturen voor dienstverlenende zzp'ers is onbeperkt. De periodieke verkoopfacturen zijn gemaximeerd op 250 facturen per jaar.

Na de gratis proefperiode van 30 dagen

Na de gratis proefperiode ben je bij MoneyMonk niet automatisch gebonden aan een abonnement. Kies je ervoor om geen abonnement af te sluiten dan is er niks aan de hand. Gebruikers van MoneyMonk betalen een vast abonnementsbedrag per maand. Het opzeggen bij MoneyMonk is iedere maand mogelijk.

Pluspunten MoneyMonk:

 • 30 dagen gratis proefabonnement
 • Beschikken over een app
 • Eenvoudig in gebruik
 • Beschikken over een online klantenservice
 • Relatiebeheer mogelijk
 • Maandelijks opzegbaar
 • Offertes maken mogelijk
 • Bankkoppeling met alle Nederlandse banken mogelijk
 • Belastingdienst erkend
 • Digitale goedkeurflow is aanwezig

MoneyMonk.nl: compleet, makkelijk en gericht op zzp-ers

Direct naar Moneymonk

Uitgebreide vergelijking

Nog niet overtuigd? Maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer online boekhoudprogramma's om te vergelijken. Boekhoudprogramma's vergelijken was nog nooit zo makkelijk. Verschillende software vergelijken is natuurlijk hartstikke slim als ondernemer. Een andere optie kan bijvoorbeeld e-boekhouden zijn. Het voordeel van e-boekhouden.nl, is dat e-boekhouden.nl de eerste 15 maanden gratis te gebruiken is voor startende ondernemers. Dit betekent natuurlijk niet, dat e-boekhouden.nl automatisch ook het beste boekhoudpakket voor je zzp bedrijf is. Een andere optie kan weer zijn het aanmaken van een gratis rompslomp account. Verschillende boekhoudprogramma's vergelijken blijft belangrijk als zzp'er.

Waarom online boekhoudsoftware?

Een online boekhoudprogramma maakt boekhouden en factureren kinderspel. Betrouwbaar boekhouden is mogelijk met een simpel boekhoudprogramma. Voor een vast bedrag per maand, kun je in alle rust werken om je administratie te doen, zonder dat je software hoeft te installeren. Er is geen download nodig bij het gebruik van een online boekhoudprogramma. Iedereen die een internetverbinding heeft kan zijn boekhouding doen met een betrouwbaar en snel boekhoudprogramma. Online boekhouden kan dus overal. Hierdoor heb je op ieder moment financieel inzicht en kun je alle uitgaven en inkomsten zien. Ook zelf boekingen invoeren is overal mogelijk, zoals de belastingaangifte. Maak gebruik van het meest voordelige systeem en ervaar het gemak. Ook de Belastingdienst heeft aangeven voorstander te zijn van online boekhouden.

Online boekhouding

De boekhouding is voor de startende ondernemer met een KvK-nummer belangrijk. De beste boekhoudprogramma's maken de administratie vele malen efficiënter en zijn op ieder moment up-to-date. Het beste boekhoudprogramma maakt onbeperkt factureren mogelijk net als het doen van de aangifte omzetbelasting. Door het regelmatig maken van een back-up hoef je niet bang te zijn dat gegevens binnen je administratie verloren gaan. Boekhoudprogramma's voor zzp'ers vereisen geen echte boekhoudkennis, anders dan de basiskennis. Ook de verschillende koppelingen zijn erg handig, zoals met de Belastingdienst en de bank. De Belastingdienst werkt samen met verschillende erkende partijen.

Dit is een groot voordeel ten opzicht van offline boekhoudsoftware en offline boekhouden. Hét complete boekhoudpakket werkt in de cloud, waardoor het versturen van alle gegevens en cijfers veilig is. Persoonlijke support is er ook net zo als een pagina met veelgestelde vragen. De meeste aanbieders bieden ook een gratis overstapservice aan.

Is MoneyMonk het beste online boekhoudprogramma?

Of MoneyMonk het beste boekhoudprogramma is voor kleine ondernemers is een veelbesproken onderwerp. Het antwoord is echter eenvoudig: het hangt van je bedrijf af. Natuurlijk zijn er veel voordelen aan het gebruik van een boekhoudprogramma boven een traditioneel boekhoudsoftware pakket of een offline boekhoudprogramma. In het algemeen is het belangrijkste voordeel van MoneyMonk, voor kleine bedrijven dat het gemak biedt. Denk aan de goede ondersteuning, de mobiele app en aan het feit dat alles dagelijks geback-upt wordt. MoneyMonk is betaalbaar en heeft een hoge mate van gebruiksgemak.

Verschillende boekhoudprogramma's

Boekhoudsoftware vergelijken is in alle gevallen verstandig. Overleg dit ook zeker met je boekhouder of accountant. De dagelijkse taken moeten gemakkelijk, en voor zzp'ers eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast moet het programma overal toegankelijk zijn, waardoor je eenvoudig boekhouden kunt. Het overal bijwerken van informatie is voor veel zzp'ers belangrijk. Btw-aangifte doe je bijvoorbeeld tijdens de lunch. Een ander belangrijk punt is de fiscale bewaarplicht met betrekking tot betrouwbaar boekhouden. Online boekhouden en het doen van de administratie is vanzelfsprekend belangrijk voor iedere type onderneming Start direct met je gratis startersaccount.

Gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket

MoneyMonk is volgens velen het meest gebruiksvriendelijke online boekhoudpakket. Digitaliseren én automatiseren zijn belangrijke woorden volgens MoneyMonk. De zzp boekhouding en de financiële administratie zal hierdoor vele malen makkelijk worden. Ook de gratis helpdesk maakt de boekhouding een stuk eenvoudiger. Maak dus een gratis proefaccount aan, en ontdek alle voordelen van MoneyMonk. Hiermee kun je in de opstartfase van jouw bedrijf gratis boekhouden. Een gratis account verplicht je overigens tot niets.

Eenvoudig boekhoudpakket

Als zzp'er heb je geen behoefte aan een uitgebreid complex boekhoudpakket. Een voordelig systeem werk net zo goed als een uitgebreid boekhoudpakket. De verschillende boekhoudpakketten kunnen bijvoorbeeld ook meer geschikt zijn voor mkb-bedrijven. Overigens kan een zzp en mkb boekhouding niet met elkaar vergeleken worden.

Een boekhoudprogramma voor zzp'ers is meestal ingericht op de vereenvoudigde boekhouding vorm. Mkb-bedrijven hebben meestal te maken met een dubbel boekhouden. Online boekhoudpakketten zijn er dus in verschillende vormen. Een goedkoop boekhoudpakket hoeft daarnaast niet minder goed te zijn. De meeste zzp'ers binnen de zakelijke dienstverlening maken gebruik van de vereenvoudigde boekhouding vorm.

Betaalbaar boekhouden

 • De meeste boekhoudprogramma's zijn beschikbaar vanaf een beperkt bedrag per maand. Een eenvoudig boekhoudprogramma is dus voor alle zzp'ers bereikbaar. Het makkelijkste boekhoudprogramma voor zzp'ers kan helpen bij de volledige administratie.

Software gebruiksvriendelijk

Als zzp'er is het belangrijk om in een vroeg stadium op de gebruikerservaring te letten van het boekhoudpakket. Werkt de software niet voor je, kies dan andere software. Overging kun je ook een online boekhouder benaderen voor advies. Denk bijvoorbeeld aan de bekende forums. Er zijn diverse aanbieders waarbij zzp'ers gratis een account kunnen aanmaken.

Is boekhoudkennis vereist?

De software is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers en vereist minimale boekhoudkennis. De software is speciaal voor zzp'ers gebruiksvriendelijk maakt en ook voorzien van een handige app. Er zijn ook geen verborgen bijkomende kosten. Een meekijk functie is in de meeste gevallen ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan je administratiekantoor die zo kan meekijken met je boekhouding. Een boekhoudpakket is een goede keuze, omdat je compleet overzicht krijgt van de boekhouding. Denk bijvoorbeeld aan een realtime btw-overzicht zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. De boekhouding automatiseert ook de meest voorkomende handelingen en zal je dus veel tijd besparen.

Samen met je accountant of boekhouder

Slim boekhouden heeft alles te maken met het voldoen aan wet- en regelgeving en heeft geen betrekking op wie de boekhouding doet. Grotere bedrijven maken ook gebruik van meerdere specialisten. Als zzp'er moet je er gewoon rekening mee houden dat de boekhouding gedaan moet worden. Dit is echt van groot belang om mogelijke problemen te voorkomen. Zorg er dan ook voor dat je een goede keuze maakt dat bij je past. Een grootste deel van de boekhouding kun je natuurlijk zelf verzorgen. De boekhouding laten doen is natuurlijk ook een optie.

Beoordeling MoneyMonk

Zzp'ers beoordelen MoneyMonk met een 9.7.

MoneyMonk maakt gebruik van verschillende erkende adviseurs die je kunnen helpen met jouw bedrijf. MoneyMonk heeft een prima gebruikersinterface, en maakt het gebruikers gemakkelijk om aan de slag te gaan. Ook biedt MoneyMonk een grote verscheidenheid aan functies, wat geweldig is voor bedrijven van elke grootte.

Voordelen van MoneyMonk zijn:

 • Makkelijk facturen opstellen;
 • Super makkelijk in gebruik;
 • Offerte opstellen is mogelijk;
 • Het gebruik bespaar veel tijd;
 • Laag bedrag p md;
 • Vreemde valuta inboeken is mogelijk;
 • Scan & Herken CRM & Bankkoppeling;
 • Elektronische btw betalen is mogelijk;
 • Geschikt voor zzp mkb vereniging;
 • Zelflerende herkenning;
 • Voorraadbeheer is mogelijk;
 • De software geeft beter inzicht in de bedrijfsresultaten;
 • Het is een eenvoudig online boekhoudpakket;
 • Het is een innovatieve online tool.

MoneyMonk: makkelijk en compleet

Alles wat je nodig hebt, is aanwezig binnen MoneyMonk. De voordelen van online werken zijn groot, en jou wensen zijn belangrijk voor MoneyMonk. Dit blijkt wel uit de verschillende adviseurs die je kunt raadplegen voor advies. Vandaag de dag is goed advies belangrijk als zzp'er. Probeer nu gratis MoneyMonk en maak gratis een account aan. Het bijhouden van de inkomsten-uitgaven was nog nooit zo makkelijk. Ook betalingsherinnering opstellen gaat in veel gevallen automatisch.

Ga naar de website

Boekhoudpakket MoneyMonk

Online boekhouden voor zzp'ers

Met MoneyMonk beheer je als dienstverlenende zzp'er jouw volledige administratie, zonder gedoe. Zo heb je zicht en grip op je financiën.

Gratis opstartservice voor zzp'ers

Mijnzzp.nl