Informatie over Rompslomp.nl

Boekhoudsoftware keuzewijzer

Team Mijnzzp

Boekhoudprogramma Rompslomp:

Rompslomp.nl richt zich met hun boekhoudprogramma op zzp'ers, freelancers en eenmanszaken. De missie van Rompslomp is het ontnemen van rompslomp. Dit doet Rompslomp door het toepassen van een slim en makkelijk boekhoudprogramma. Gemaakte facturen worden bijvoorbeeld meteen in de boekhouding ingeboekt. Het ontzorgen van ondernemers staat hoog aangeschreven bij Rompslomp. Er zijn veel zzp-ers die gebruikmaken van Rompslomp.nl. Betaalbaar boekhouden is mogelijk met Rompslomp. Hierdoor is de financiële administratie een stuk gemakkelijker. De zzp boekhouding moet natuurlijk aansluit bij jouw wensen. Makkelijk online boekhouden is mogelijk met Rompslomp.

ALLE FUNCTIONALITEITEN ZIJN BESCHIKBAAR BINNEN ROMPSLOMP

Rompslomp maakt met hun boekhoudsoftware de boekhouding een stuk makkelijker. Online boekhouden, facturen maken, rittenregistratie, relatiebeheer, btw-aangifte en het maken van automatische overzichten zijn allemaal mogelijk binnen Rompslomp. Daarnaast beschikt Rompslomp over een speciale digitale schoenendoos. Binnen de schoenendoos kan je alle bonnetjes en facturen opslaan om ze later te verwerken in de boekhouding.

30 DAGEN GRATIS PROEFPERIODEN

Na de gratis proefperiode ben je bij Rompslomp niet gebonden aan een abonnement. Kies je er niet voor om een abonnement af te sluiten dan is er niks aan de hand. Gebruikers van Rompslomp betalen een vast abonnementsbedrag per maand. Het opzeggen bij Rompslomp is iedere maand mogelijk.

Pluspunten Rompslomp.nl:

 • 30 dagen gratis proefabonnement;
 • Géén boekhoudkennis nodig;
 • Eenvoudig in gebruik;
 • Beschikken over een eigen klantenservice;
 • Beschikken over een duidelijke app;
 • Btw-overzicht;
 • Factuur maken gaat makkelijk;
 • Relatiebeheer mogelijk;
 • Maandelijks opzegbaar;
 • Onbeperkt facturen maken;
 • Boekhoudsoftware belastingdienst koppeling;
 • Boekhouder of accountant kan meekijken;
 • Bankkoppeling met alle Nederlandse banken mogelijk;
 • Belastingdienst erkend;
 • Gratis helpdesk.

Rompslomp.nl: compleet, makkelijk en speciaal gericht op de zzp-er en freelancer.

Direct naar Rompslomp gaan

UITGEBREIDE VERGELIJKING

Nog niet overtuigd? Maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer online boekhoudprogramma's, van diverse aanbieders om te vergelijken. Boekhoudprogramma's vergelijken was nog nooit zo makkelijk. Bedrijfssoftware vinden hoeft niet moeilijk te zijn.

ONLINE BOEKHOUDSOFTWARE

 • Een speciaal boekhoudprogramma maakt boekhouden en factureren kinderspel. Betrouwbaar boekhouden is mogelijk met een simpel boekhoudprogramma. Voor een vast bedrag per maand, kun je in alle rust werken om je administratie te doen, zonder dat je software hoeft te installeren. Er is geen download nodig bij het gebruik van een boekhoudprogramma. Iedereen die een Internet verbinding heeft kan zijn boekhouding doen met een betrouwbaar en snel boekhoudprogramma. Hierdoor heb je op ieder moment financieel inzicht en kun je alle uitgaven en inkomsten zien. Ook zelf boekingen invoeren is overal mogelijk, zoals de belastingaangifte.

ONLINE BOEKHOUDPAKKET

Online boekhouding is voor de startende ondernemer met een KvK-nummer belangrijk. De beste boekhoudprogramma's maken de administratie vele malen efficiënter en is steeds up-to-date. Het boekhoudprogramma maakt onbeperkt factureren mogelijk net als het doen van de btw-aangifte. Door het regelmatig maken van een back-up hoef je niet bang te zijn dat gegevens binnen je administratie verloren gaan. Voor een boekhoudpakket is geen echte boekhoudkennis vereist. Ook de verschillende koppelingen zijn erg handig, zoals met de Belastingdienst en de bank. De Belastingdienst werkt samen met verschillende erkende partijen.

Dit is een groot voordeel ten opzicht van offline boekhoudsoftware en offline boekhouden. Hét complete boekhoudpakket werkt in de cloud, waardoor het versturen van alle gegevens en cijfers veilig is. Persoonlijke support is er ook net zo als een pagina met veelgestelde vragen. De meeste aanbieders bieden ook een gratis overstapservice aan. Lees ook de reviews van de verschillende aanbieders. De reviews van trustpilot kunnen helpen bij het verkrijgen van meer inzicht. Wij hebben zelf geen reviews opgenomen.

IS ROMPSLOMP HET BESTE BOEKHOUDPROGRAMMA?

Of Rompslomp het beste boekhoudprogramma is voor kleine bedrijven en dienstverlenende zzp'ers, is afhankelijk van je bedrijf en eigen voorkeur. Natuurlijk zijn er veel voordelen aan het gebruik van een online boekhoudprogramma boven een offline boekhoudprogramma. In het algemeen, is het belangrijkste voordeel van Rompslomp voor kleine bedrijven dat het gemak biedt. Denk aan de goede ondersteuning, de mobiele app en aan het feit dat alles dagelijks geback-upt wordt. Rompslomp is betaalbaar en heeft een hoge mate van gebruiksgemak door de slimme software. Digitaliseren én automatiseren zijn belangrijke woorden binnen hét online boekhoudprogramma van Rompslomp.

VERSCHILLENDE BOEKHOUDPROGRAMMA'S

Boekhoudsoftware vergelijken is in alle gevallen verstandig. Overleg dit ook zeker met je boekhouder of accountant. De dagelijkse taken moeten gemakkelijk, en voor zzp'ers eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast moet het programma overal toegankelijk zijn, waardoor je eenvoudig boekhouden kunt. Het overal bijwerken van informatie is voor veel zzp'ers belangrijk. Een ander belangrijk punt is de fiscale bewaarplicht. Online boekhouden en het doen van de administratie is vanzelfsprekend belangrijk voor iedere type onderneming. Voor starters is Rompslomp de eerste 30 dagen gratis. Starters doen er dus verstandig aan om een gratis account aan te maken. Of Rompslomp het meest gebruiksvriendelijke online boekhoudpakket is, zul je zelf moeten ontdekken tijdens de gratis opstartservice.

Wat moet een boekhoudprogramma minimaal kunnen:

 • Makkelijk facturen maken en facturatie verzorgen (factuurprogramma);
 • Urenregistratie bijhouden
 • De software moet gebruiksvriendelijk zijn
 • Voorraadbeheer moet mogelijk zijn;
 • Productbeheer moet mogelijk zijn;
 • CRM herkennen;
 • Bespaar veel tijd door slimme oplossingen;
 • Extra functionaliteit kunnen toevoegen;
 • Geautomatiseerd banktransacties kunnen verwerken;
 • Extra abonnementen (gebruikers kunnen toevoegen);
 • Er moet een koppeling met de Belastingdienst mogelijk zijn;
 • Boekhouder en account moeten kunnen meekijken.

Veiligheid boekhoudprogramma voor zzp'ers

Vanwege privacyredenen is het btw-nummer vervangen door het btw-ID nummer (btw-identificatienummer). Hierdoor is het BSN nummer (burgerservicenummer) niet meer te achterhalen. Veiligheid en integriteit van jouw gegevens zijn bij Rompslomp in goede handen. Eenvoudig factureren en bijvoorbeeld de automatische incasso is allemaal veilig. Dit maak Rompslomp het ideale starterspakket en ook een gebruiksvriendelijk programma. De software geeft jouw op een duidelijke manier inzicht in al je bedrijfscijfers.

Software vergelijken Nederland en België

 • Rompslomp heeft relatief veel Belgische gebruikers. Belgische ondernemers, met een bedrijf gevestigd in België, gebruiken Rompslomp vooral om eenvoudig factureren te maken. Rompslomp is wel ingericht op Nederlandse wetgeving. Het invullen van je KvK-nummer, is al Belgische ondernemer bijvoorbeeld niet mogelijk. Hiervoor zul je dus een Belgisch programma moeten gebruiken. Vanzelfsprekend kan een Belgische ondernemer ook gebruikmaken van Belgische software.

Ongelimiteerd factuurprogramma

De Rompslomp website en app zijn een compleet boekhoud- en facturatieprogramma op de computer en je smartphone. Het gebruikersgemak is groot en het is supermakkelijk in gebruik. Of je nu bezig bent met voorraadbeheer, pakbonnen maken, het maken van de winst- en verliesrekening, de balans of andere werkzaamheden in jouw boekhouding, het kan allemaal. Ook je eigen logo en huisstijl toepassen op offertes is mogelijk binnen Rompslomp. Rompslomp is dus makkelijk in gebruik, heel compleet en bespaar tijd. De complete oplossing is ook nog eens uit te proberen met de gratis versie. Facturen en offertes was nog nooit zo makkelijk

Ga naar de website

Boekhoudpakket RompslompBoekhouden wordt aangenaam!

Rompslomp is hét meest eenvoudige boekhoudprogramma voor zzp'ers.

Met het programma wordt het maken van facturen en het online boekhouden een stuk leuker.

Mijnzzp.nl