Informatie over e-Boekhouden.nl

Boekhoudsoftware keuzewijzer

Team Mijnzzp

Boekhoudprogramma e-Boekhouden:

e-Boekhouden.nl: populair onder zzp'ers en freelancers

Alle functionaliteiten zijn beschikbaar binnen e-boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl maakt met hun complete software de boekhouding een stuk makkelijker. Automatisch verwerken van bij- en afschrijvingen, btw-aangifte, btw-nummercontrole, factureren in huisstijl, offertes maken, urenregistratie en betaling via iDEAL, creditcard of PayPal zijn allemaal mogelijk. Digitaliseren én automatiseren zijn belangrijke woorden binnen de online software. Online boekhouden is met deze meest gebruiksvriendelijke online boekhoudpakket simpel voor kleine ondernemingen. Uitproberen van het programma kost je verder niets. Dit boekhoudprogramma is zeer geschikt voor de eenmanszaak. Eenmanszaken hebben in veel gevallen niet te maken met accountancy software. Dit kan natuurlijk per ondernemer verschillen.

STARTENDE ONDERNEMERS KUNNEN 15 MAANDEN GRATIS GEBRUIKMAKEN VAN E-BOEKHOUDEN.NL

Ben je net gestart of ga je binnenkort starten als ondernemer, dan kun je voor een periode van 15 maanden gratis gebruikmaken van e-boekhouden. Tijdens de proefperiode zijn er geen beperkingen. Volledig boekhouden, facturen maken en gebruikmaken van de bankkoppeling is allemaal mogelijk tijdens de proefperiode. Dienstverlenende zzp'ers kunnen dan ook makkelijk hun financiële administratie opzetten door de slimme software. Dit is wellicht hét online boekhoudprogramma voor zzp'ers. Ook is het mogelijk om een account aan te maken voor je boekhouder. E-boekhouden is dus gratis voor starters.

Kleine ondernemers hebben extra voordeel

 • e-boekhouden houdt rekening met zzp'ers en freelancers die op een makkelijke manier willen boekhouden. Eenvoudige invoerschermen, verlaagde tarieven en een eigen helpdesk maken het bijhouden van administratie en boekhouding een stuk makkelijker. Het opzetten van de zzp boekhouding voor jouw onderneming is hierdoor een stuk makkelijker geworden. Hierdoor zul je veel tijd besparen en ervaar je veel gebruikersgemak. In het verleden was dit meestal tijdrovend. Vanzelfsprekend is de online tool ook goed beveiligd. Boekhouders kunnen met hun eigen inloggegevens ook meekijken.

Pluspunten e-boekhouden.nl:

 • Gratis voor startende ondernemers gedurende 15 maanden;
 • Géén boekhoudkennis nodig;
 • Onbeperkt boekhouden;
 • Eenvoudig in gebruik;
 • E-factureren via peppol;
 • Eigen huisstijl toepassen;
 • Rittenregistratie beheren;
 • Beschikken over een eigen helpdesk
 • Voorraadadministratie bijhouden is mogelijk;
 • Maandelijks opzegbaar;
 • Op een makkelijke manier de facturatie verzorgen;
 • Bonnen en facturen zijn makkelijk te scannen en te uploaden;
 • De boekhouder of accountant kan meekijken;
 • CRM integratie is mogelijk;
 • Gratis online cursus boekhouden;
 • Inkomsten en uitgaven beheren;
 • Beschikken over een app;
 • Belastingdienst erkend;
 • Bankkoppeling met alle Nederlandse banken mogelijk.

e-Boekhouden.nl: compleet, makkelijk en prijstechnisch zeer interessant

Direct starten met e-boekhouden

Uitgebreide vergelijking

Nog niet overtuigd? Maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer online boekhoudprogramma's om te vergelijken. Boekhoudprogramma's vergelijken was nog nooit zo makkelijk. Verschillende software vergelijken is natuurlijk hartstikke slim als ondernemer. Een goede tegenhanger van e-boekhouden is bijvoorbeeld MoneyMonk.

Online boekhoudsoftware

 • Een online boekhoudprogramma maakt boekhouden en factureren kinderspel. Betrouwbaar boekhouden is mogelijk met een eenvoudig boekhoudprogramma. Voor een vast bedrag per maand, kun je in alle rust werken om je administratie te doen, zonder dat je software hoeft te installeren. Er is geen download nodig bij het gebruik van een online boekhoudprogramma. Iedereen die een internetverbinding heeft kan zijn boekhouding doen met een betrouwbaar en snel boekhoudprogramma. Hierdoor heb je op ieder moment financieel inzicht en kun je alle uitgaven en inkomsten zien. Zelf gegevens invoeren is overal mogelijk, zoals de belastingaangifte.

Online boekhouding

Online boekhouding is voor de startende ondernemer met een KvK-nummer belangrijk. De betere boekhoudprogramma's maken de administratie vele malen efficiënter en zijn op ieder moment up-to-date. Het boekhoudprogramma maakt onbeperkt factureren mogelijk net als het doen van de btw-aangifte (omzetbelasting). Door het regelmatig maken van een back-up hoef je niet bang te zijn dat gegevens binnen je administratie verloren gaan. Voor online boekhouding is verder geen echte boekhoudkennis vereist. Ook de verschillende koppelingen zijn erg handig, zoals met de Belastingdienst en de bank. De Belastingdienst werkt samen met verschillende erkende partijen.

Dit is een groot voordeel ten opzicht van offline boekhoudsoftware en offline boekhouden. Het boekhoudpakket werkt in de cloud, waardoor het versturen van gegevens en cijfers veilig is. Persoonlijke support is er ook net zo als een pagina met veelgestelde vragen. De meeste aanbieders bieden ook een gratis overstapservice aan.

Is e-boekhouden het beste online boekhoudprogramma?

Of e-boekhouden het beste boekhoudprogramma is voor kleine bedrijven is een veelbesproken onderwerp. Het antwoord is echter eenvoudig: het hangt van je bedrijf af. Natuurlijk zijn er veel voordelen aan het gebruik van een boekhoudprogramma boven een traditioneel boekhoudsoftware pakket of een offline boekhoudprogramma. In het algemeen is het belangrijkste voordeel van e-boekhouden voor kleine bedrijven dat het gemak biedt. Denk aan de goede ondersteuning, de mobiele app en aan het feit dat alles dagelijks geback-upt wordt. E-boekhouden is betaalbaar en heeft een hoge mate van gebruiksgemak.

e-boekhouden.nl: ook geschikt voor verenigingen en stichtingen

Een vereniging of stichting kan ook gebruikmaken van e-boekhouden. Binnen het account is er geen beperking met betrekking tot de ledenadministratie. Hierdoor is het op een eenvoudige manier mogelijk om de contributies te innen door middel van automatische incasso.

Verschillende boekhoudprogramma's

 • Boekhoudsoftware vergelijken is in elk geval verstandig. Overleg dit ook zeker met je boekhouder of accountant. De dagelijkse taken werkzaamheden moeten gemakkelijk, en voor zzp'ers eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast moet het programma overal toegankelijk zijn, waardoor je eenvoudig boekhouden kunt. Het overal bijwerken van informatie is voor veel zzp'ers belangrijk. Btw-aangifte doe je bijvoorbeeld tijdens de lunch. Een ander belangrijk punt is de fiscale bewaarplicht met betrekking tot betrouwbaar boekhouden. Online boekhouden en het doen van de administratie is vanzelfsprekend belangrijk voor iedere type onderneming. Voor starters is e-boekhouden de eerste 15 maanden gratis. Starters doen er dus verstandig aan om een gratis account aan te maken.

Ga naar de website

Boekhoudpakket e-Boekhouden.nlBoekhouden en factureren op een manier die je begrijpt!

Makkelijk online boekhouden en factureren voor zzp'ers, mkb, boekhouders en accountants. De boekhouding is in no-time op orde.

Mijnzzp.nl