Informatie over e-Boekhouden.nl

Boekhoudsoftware keuzewijzer

Team Mijnzzp

Boekhoudprogramma e-Boekhouden

e-boekhouden 15 maanden gratis

e-Boekhouden.nl maakt met hun complete software de boekhouding een stuk makkelijker. Automatisch verwerken van bij- en afschrijvingen, btw-aangifte, btw-nummercontrole, factureren in huisstijl, offertes maken, urenregistratie en betaling via iDEAL, creditcard of PayPal zijn allemaal mogelijk. Digitaliseren én automatiseren zijn belangrijke woorden binnen de online software. Online boekhouden is met deze meest gebruiksvriendelijke online boekhoudpakket simpel voor kleine ondernemingen. Uitproberen van het programma kost je verder niets. Dit boekhoudprogramma is zeer geschikt voor de eenmanszaak. Eenmanszaken hebben in veel gevallen niet te maken met accountancy software. Dit kan natuurlijk per ondernemer verschillen. E-boekhouden biedt diverse geavanceerde functies die je een hoop tijd besparen.

STARTENDE ONDERNEMERS KUNNEN 15 MAANDEN GRATIS GEBRUIKMAKEN VAN E-BOEKHOUDEN.NL

Ben je net gestart of ga je binnenkort starten als ondernemer, dan kun je voor een periode van 15 maanden gratis gebruikmaken van e-boekhouden. Tijdens de proefperiode zijn er geen beperkingen. Volledig online boekhouden, facturen maken en gebruikmaken van de automatische bankkoppeling is allemaal mogelijk tijdens de proefperiode. De directe koppeling werkt in de praktijk er fijn en voorkomt het werken met verschillende systemen. Hiermee kun je snel alle openstaande facturen wegboeken in de juiste kolommenbalans. En de goede klantenservice is aanwezig mocht je toch nog bepaalde vragen hebben.

Dienstverlenende zzp'ers kunnen dan ook makkelijk hun financiële administratie opzetten door de slimme software. Dit is wellicht hét online boekhoudprogramma voor zzp'ers. Ook is het mogelijk om een account aan te maken voor je boekhouder. E-boekhouden is dus gratis voor starters. Met e-boekhouden kun je als startende zzp'er zeer zeker eenvoudig online boekhouden. E-boekhouden.nl maakt boekhouden eenvoudig en is al jaren actief binnen de markt. Zo weet je zeker dat je een goede boekhouding aan het opbouwen bent als zzp'er.

Alle functionaliteiten beschikbaar binnen e-boekhouden.nl

Wat is e-boekhouden?

E-boekhouden is een online boekhoudprogramma dat specifiek is ontwikkeld voor ondernemers, waaronder zzp'ers. Het biedt een digitale oplossing voor het beheren van de boekhouding en financiële administratie van een bedrijf. Met e-boekhouden kunnen gebruikers verschillende boekhoudkundige taken uitvoeren, zoals het opstellen en verzenden van facturen, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het beheren van banktransacties, het verwerken van btw-aangiften en het genereren van financiële rapporten. Het programma is ontworpen om de boekhoudprocessen te stroomlijnen en efficiëntie te bevorderen.

Als online boekhoudprogramma biedt e-boekhouden verschillende voordelen. Het stelt gebruikers in staat om overal en altijd toegang te hebben tot hun financiële gegevens, zolang er een internetverbinding is. Dit maakt het gemakkelijk om de boekhouding bij te werken, facturen te genereren of financiële rapporten te raadplegen, ongeacht de locatie.

Facturen betalenE-boekhouden richt zich met name op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Het is ontworpen om ook door gebruikers zonder uitgebreide boekhoudkundige kennis te worden gebruikt. Het programma biedt een intuïtieve interface en begeleidt gebruikers door de verschillende stappen van het boekhoudproces. Er zijn veel zzp'ers die e-boekhouden.nl omschrijven als gebruiksvriendelijk en compleet. De prijs van e-boekhouden.nl is ook nog eens zeer gunstig te noemen.

Boekhoudsoftware voor starters

Een online boekhoudprogramma is ook zeker te gebruiken door startende zzp'ers. Direct starten zonder boekhoudkennis is zo gedaan en prima mogelijk. Het maken van facturen of je btw-aangifte verzorgen heb je met een online boekhoudprogramma zo gedaan. De beste boekhoudsoftware voor startende ondernemers is al beschikbaar voor een klein maandelijks bedrag. Zoals eerder omschreven zijn de voordelen van een online boekhoudprogramma groot te noemen. Bij e-boekhouden krijg je toegang tot de gratis cursus boekhouden. Dit is extra handig voor zzp'ers die nog niet veel ervaring hebben met online boekhouden.

Administratie nietjesEen goed programma maakt het altijd en overal mogelijk om aan de boekhouding te werken zonder kennis van online boekhouden. De software zal je op de belangrijkste punten extra ondersteuning bieden. De software is ook voorzien van nuttige tips om het boekhouden nog eenvoudiger te maken. Deze online en offline service is tevens overal te raadplegen.

Direct starten zonder boekhoudkennis

Btw berekenen factuurHet is met e-boekhouden.nl mogelijk om zonder kennis van boekhouden direct te starten met de boekhouding. Factureren maken en de urenregistratie bijhouden is met de gratis app direct mogelijk. E-boekhouden is dan ook een ongekend eenvoudig boekhoudpakket voor zzp'ers. Daarnaast is de boekhoudsoftware eenvoudig te koppelen met de bank zoals met de SNS-bank en de Belastingdienst voor je btw-aangifte.

Waarmee moet ik rekening mee houden bij de keuze van een boekhoudprogramma?

Bij het kiezen van een boekhoudprogramma zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden bij het maken van je keuze:

 1. Houd rekening met het prijsmodel van het boekhoudprogramma en zorg ervoor dat het past binnen je budget. Vergelijk de prijzen en abonnementsmodellen van verschillende programma's en kijk naar wat ze bieden in verhouding tot de functionaliteiten en schaalbaarheid die je nodig hebt.
 2. De meeste zzp'ers hebben ruim voldoende aan een relatie eenvoudig boekhoudprogramma. Kies dus niet voor een softwareleverancier die zich meer richt op het MKB.
 3. Ook is het erg belangrijk dat een boekhoudprogramma veilig te gebruiken is. Met andere woorden moet de data op verschillende manieren beveiligd zijn om veilig te kunnen gebruiken.
 4. Controleer of er regelmatig sprake is van nieuwe software door middel van updates. Dit is een belangrijke indicatie voor betrouwbare boekhoudsoftware.

Door rekening te houden met deze factoren kun je een weloverwogen keuze maken bij het selecteren van een boekhoudprogramma dat het beste past bij jouw specifieke behoeften als zzp'er.

Altijd en overal toegang tot je boekhouding

Altijd en overal toegang hebben tot je boekhouding is een belangrijk voordeel van moderne boekhoudsoftware, met name voor flexwerkers en digital nomade. Het stelt je in staat om je financiële gegevens en boekhouding te beheren, ongeacht je locatie, zolang je maar een internetverbinding hebt.

RekeningenDit is vooral handig voor flexwerkers en digital nomade, omdat ze vaak onderweg zijn of vanuit verschillende locaties werken. Met cloud-gebaseerde boekhoudsoftware, die vaak wordt aangeboden door online boekhoudprogramma's, kun je gemakkelijk inloggen op je account via een webbrowser of mobiele app. Hierdoor kun je facturen opstellen, betalingen bijhouden, uitgaven registreren en financiële rapporten genereren, ongeacht waar je je bevindt.

Deze flexibiliteit biedt meerdere voordelen. Ten eerste kun je je boekhouding direct bijwerken, zelfs als je onderweg bent. Je hoeft niet te wachten tot je terug bent op kantoor om je administratie bij te werken of om belangrijke financiële informatie te raadplegen. Dit helpt je om up-to-date te blijven met je financiën en tijdig inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van je bedrijf.

Boekhoudprogramma e-boekhouden vergelijken op reviews

Om reviews en beoordelingen van e-Boekhouden te vinden, raden we je aan om Trustpilot te bezoeken. Trustpilot is een populaire website waar gebruikers beoordelingen kunnen plaatsen over verschillende bedrijven en diensten, waaronder boekhoudsoftware. Let op dat beoordelingen subjectief kunnen zijn en dat individuele ervaringen kunnen variëren. Volgens veel zzp'ers werkt e-boekhouden goed en is het programma zelf intuïtief. De verschillende functionaliteiten zijn zeker goed genoeg voor een eenvoudige administratie.

Financieel verslag aan het makenKleinere ondernemers kunnen ook kiezen voor een pakket met nog meer functionaliteiten. Ook krijg je duidelijk antwoord op vragen en word je goed geholpen door de razendsnelle helpdesk. De eerste 15 maanden kun je het online boekhouden geheel gratis leren kennen en zelf een oordeel vellen over e-boekhouden.

Het is raadzaam om meerdere bronnen te raadplegen en een breder beeld te krijgen van de klantervaringen met betrekking tot e-Boekhouden voordat je een beslissing neemt. Voordat je een boekhoudprogramma afneemt is het dus raadzaam om op een brede manier te zoeken naar online boekhoudprogramma's reviews. Lopende zaken worden door de razendsnelle helpdesk snel opgelost bij mogelijke problemen of vragen.

Wat is de best beoordeelde boekhoudsoftware?

Boekhouding online doenEr zijn veel zzp'ers die van een online boekhoudprogramma gebruikmaken. Over het algemeen worden de boekhoudprogramma's van e-boekhouden.nl en SnelStart.nl het beste beoordeeld. Zie hiervoor ook de reviews op Trustpilot. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om online boekhoudprogramma's te vergelijken via onze pagina. Door het boekhoudsoftware vergelijken ben je zeker van de beste keuze voor je onderneming.

Top 3 online boekhoudprogramma's voor zzp'ers

Onze persoonlijke voorkeur van online boekhoudprogramma's gaat uit naar e-boekhouden, SnelStart en MoneyMonk. Deze aanbieder zijn al jaren actief en daarom ben je zeker van een betrouwbare aanbieder en kies je ook voor de beste boekhoudsoftware. Vanzelfsprekend kan ook de beste boekhoudsoftware op belangrijke punten verschillen. Het is daarom zo belangrijk om de online boekhoudprogramma's met elkaar te vergelijken. Alle drie de genoemde boekhoudprogramma's zijn zonder kennis van online boekhouden te gebruiken. Ook zijn de boekhoudprogramma's al vanaf 15 euro per maand te gebruiken. De eerste maanden kun je gratis gebruikmaken van een online boekhoudprogramma. Boekhoudsoftware voor startende ondernemers is meestal gedurende enkele weken gratis te gebruiken.

Waarom boekhoudsoftware zo belangrijk is?

Boekhoudsoftware is belangrijk om verschillende redenen, met name voor bedrijven. Hier zijn enkele redenen waarom boekhoudsoftware essentieel is:

 • Nauwkeurigheid en precisie: Boekhoudsoftware maakt gebruik van geautomatiseerde processen die de nauwkeurigheid en precisie van financiële gegevens vergroten. Handmatige boekhouding kan fouten en onnauwkeurigheden bevatten, terwijl softwareprogramma's berekeningen automatisch uitvoeren en gegevens correct verwerken.
 • Tijdbesparing: Boekhoudsoftware automatiseert repetitieve taken zoals gegevensinvoer, rapportage en belastingberekeningen. Dit bespaart kostbare tijd voor ondernemers, accountants en boekhouders, waardoor ze zich kunnen richten op andere belangrijke aspecten van het bedrijf.
 • Betere financiële controle: Met behulp van boekhoudsoftware kunnen bedrijven hun financiën beter beheren en controleren. Ze kunnen nauwkeurige financiële overzichten, rapporten en analyses genereren om inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van het bedrijf. Dit stelt bedrijfseigenaren in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van betrouwbare gegevens.
 • Belastingconformiteit: Boekhoudsoftware helpt bij het bijhouden van inkomsten, uitgaven en andere relevante financiële gegevens die nodig zijn voor belastingdoeleinden. Het berekent automatisch belastingen, genereert belastingrapporten en maakt het gemakkelijker om aangiftes voor te bereiden en in te dienen. Dit helpt bedrijven om te voldoen aan de belastingwetten en regelgeving.
 • Inzicht in bedrijfsprestaties: Boekhoudsoftware biedt bedrijfseigenaren inzicht in de prestaties van hun bedrijf. Ze kunnen financiële rapporten en analyses genereren om de winstgevendheid, liquiditeit, solvabiliteit en andere belangrijke financiële indicatoren te beoordelen. Dit helpt bij het identificeren van sterke punten, zwakke punten en groeimogelijkheden.
 • Samenwerking en integratie: Boekhoudsoftware maakt het gemakkelijker om financiële gegevens te delen en samen te werken met accountants, boekhouders en andere belanghebbenden. Het kan ook worden geïntegreerd met andere zakelijke tools en systemen, zoals betalingsgateways, CRM-systemen en voorraadbeheer, waardoor gegevens naadloos kunnen worden uitgewisseld en geanalyseerd.

Kortom, boekhoudsoftware speelt een cruciale rol bij het efficiënt en effectief beheren van de financiën van een bedrijf, waardoor nauwkeurigheid, tijdsbesparing en betere besluitvorming mogelijk zijn. Het is een waardevol hulpmiddel om de financiële gezondheid van een bedrijf te waarborgen en te bevorderen.

Maak gebruik van boekhouden op de eenvoudige manier

App gebruikenBoekhouden kan tegenwoordig door middel van een online en offline service. Veruit de meeste zzp'ers hebben tegenwoordig de voordelen ontdekt van online boekhoudprogramma's. Maak gebruik van online boekhouden zoals alle andere zzp'ers ook doen, namelijk online. De eerste paar weken zal dit beste even wennen zijn, maar de voordelen zijn uiteindelijk groot. Het bijwerken van je administratie zal hierdoor veel minder tijd in beslag nemen en je kan meer tijd spenderen aan andere belangrijke zaken. Vraag aan een boekhouder maar eens wat zijn de voordelen van je administratie online bijhouden zijn.

Kleine ondernemers hebben extra voordeel

e-boekhouden houdt rekening met zzp'ers en freelancers die op een makkelijke manier willen boekhouden. Eenvoudige invoerschermen, verlaagde tarieven en een eigen helpdesk maken het bijhouden van administratie en boekhouding een stuk makkelijker. Het opzetten van de zzp boekhouding voor jouw onderneming is hierdoor een stuk makkelijker geworden. Hierdoor zul je veel tijd besparen en ervaar je veel gebruikersgemak. In het verleden was dit meestal tijdrovend. Vanzelfsprekend is de online tool ook goed beveiligd. Boekhouders kunnen met hun eigen inloggegevens ook meekijken.

Een online boekhoudprogramma moet bij je onderneming passen

Er zijn meerdere online boekhoudprogramma's beschikbaar en e-boekhouden is één van de bekende opties. Bij het evalueren van een boekhoudprogramma zoals e-boekhouden.nl, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften en kenmerken van je onderneming. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

 1. Functionaliteit: Controleer of het boekhoudprogramma alle essentiële functies biedt die je nodig hebt, zoals facturering, uitgavenbeheer, integratie bankrekening en rapportage. Vergelijk de functionaliteiten van e-Boekhouden met andere beschikbare boekhoudprogramma's om ervoor te zorgen dat het programma voldoet aan jouw specifieke behoeften.

 2. Schaalbaarheid: Als je verwacht dat je onderneming zal groeien, is het belangrijk om een boekhoudprogramma te kiezen dat schaalbaar is en kan meegroeien met je bedrijf. Zorg ervoor dat het programma de mogelijkheid biedt om extra functies of modules toe te voegen naarmate je behoeften veranderen.

 3. Gebruiksvriendelijkheid: Een online boekhoudprogramma moet gemakkelijk te gebruiken en intuïtief zijn, zelfs als je geen boekhoudkundige achtergrond hebt. De interface en navigatie moeten duidelijk en begrijpelijk zijn, zodat je efficiënt met het programma kunt werken.

 4. Integraties: Overweeg welke andere tools of systemen je gebruikt in je bedrijfsvoering, zoals een webshopplatform of CRM-software. Controleer of het boekhoudprogramma integratiemogelijkheden biedt met deze tools, zodat gegevens gemakkelijk kunnen worden uitgewisseld en geautomatiseerd.

 5. Klantenondersteuning: Beoordeel de klantenondersteuning die wordt geboden door e-Boekhouden of een ander boekhoudprogramma. Het is belangrijk om te weten dat je kunt vertrouwen op responsieve en behulpzame ondersteuning wanneer je hulp nodig hebt bij het gebruik van het programma.

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk aspect van boekhoudsoftware, omdat het helpt om efficiënt en gemakkelijk taken uit te voeren, zelfs zonder uitgebreide boekhoudkundige kennis. Een gebruiksvriendelijk programma kan de leercurve verminderen en zorgen voor een soepelere gebruikerservaring.

Het feit dat e-Boekhouden.nl als compleet wordt beschouwd, suggereert dat het programma een breed scala aan functies en mogelijkheden biedt die relevant zijn voor de behoeften van ondernemers. Dit omvat mogelijkheden zoals facturering, uitgavenbeheer, bankrekening koppelingen, rapportage en meer. Met een compleet boekhoudprogramma kun je verschillende aspecten van je financiële administratie beheren binnen één systeem, wat tijdbesparend en efficiënt is.

BoekhoudingHet is altijd aan te raden om de specifieke functies, mogelijkheden en gebruikerservaring van e-Boekhouden.nl verder te onderzoeken en te vergelijken met andere boekhoudprogramma's om ervoor te zorgen dat het goed aansluit bij je specifieke behoeften als zzp'er. Het bekijken van beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers kan ook nuttig zijn om een beter beeld te krijgen van de voordelen en mogelijke beperkingen van het programma.

Een boekhoudprogramma moet goed aanvoelen om prettig gebruikt te kunnen worden. De mogelijkheid om e-boekhouden.nl te leren kennis is met de lange proefperiode ruim aanwezig.

E-boekhouden.nl vergelijken met andere online boekhoudprogramma's

E-boekhouden.nl is een eenvoudig boekhoudpakket voor zzp'ers. Het programma richt zich op het bieden van een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren van de boekhouding van zzp'ers. Het is belangrijk om dit aspect in overweging te nemen bij het vergelijken van E-boekhouden.nl met andere online boekhoudprogramma's. Bij het vergelijken van boekhoudprogramma's, inclusief E-boekhouden.nl, zijn er enkele belangrijke punten om te overwegen:

 1. Prijs: Bekijk de prijsstructuur van E-boekhouden.nl en vergelijk deze met andere boekhoudprogramma's op de markt. Let op of het programma een maandelijks of jaarlijks abonnement vereist en welke functionaliteiten zijn inbegrepen in het basispakket en eventuele extra kosten voor aanvullende functies.
 2. Functies en mogelijkheden: Beoordeel welke functies en mogelijkheden E-boekhouden.nl biedt in vergelijking met andere boekhoudprogramma's. Zorg ervoor dat het programma alle essentiële functies heeft die je nodig hebt, zoals facturering, uitgavenbeheer, bankintegratie, btw-berekeningen en rapportage.
 3. Schaalbaarheid: Overweeg of E-boekhouden.nl schaalbaar is en kan meegroeien met je bedrijf. Als je verwacht dat je onderneming zal groeien, is het belangrijk om een boekhoudprogramma te kiezen dat voldoende functionaliteit biedt om aan je toekomstige behoeften te voldoen.
 4. Gebruiksvriendelijkheid: Probeer te achterhalen hoe intuïtief en gemakkelijk te gebruiken E-boekhouden.nl is in vergelijking met andere programma's. Dit kun je doen door demo's te bekijken, proefversies te gebruiken of door recensies en ervaringen van andere gebruikers te raadplegen.
 5. Klantenondersteuning: Onderzoek, de beschikbaarheid en kwaliteit van klantenondersteuning bij E-boekhouden.nl en vergelijk dit met andere boekhoudprogramma's. Het is belangrijk om te weten dat je betrouwbare ondersteuning kunt krijgen wanneer je vragen hebt of technische problemen ervaart.

FinancieelDoor E-boekhouden.nl te vergelijken met andere online boekhoudprogramma's, kun je een weloverwogen beslissing nemen op basis van jouw specifieke behoeften als zzp'er. Het is aan te raden om meerdere programma's te onderzoeken, reviews en ervaringen van andere gebruikers te raadplegen en waar mogelijk demo's of proefversies te gebruiken om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en geschiktheid van elk programma.

Pluspunten e-boekhouden.nl:

 • Gratis voor startende ondernemers gedurende 15 maanden.
 • Géén boekhoudkennis nodig.
 • Onbeperkt online boekhouden.
 • Eenvoudig in gebruik.
 • E-factureren via peppol.
 • Eigen huisstijl toepassen.
 • Rittenregistratie beheren.
 • Beschikken over een eigen helpdesk.
 • Voorraadadministratie bijhouden is mogelijk.
 • Maandelijks opzegbaar.
 • Op een makkelijke manier de facturatie verzorgen.
 • Bonnen en facturen zijn makkelijk te scannen en te uploaden.
 • De boekhouder of accountant kan meekijken.
 • CRM integratie is mogelijk.
 • Gratis cursus boekhouden.
 • Inkomsten en uitgaven beheren.
 • Beschikken over een handige app.
 • Belastingdienst erkend.
 • Bankkoppeling met alle Nederlandse banken mogelijk.
 • Volledig boekhouden en factureren is mogelijk.
 • Je kunt een digitaal archief gebruiken voor het bewaren van de boekhouding.

e-Boekhouden.nl: compleet, makkelijk en prijstechnisch zeer interessant

e-boekhouden

Uitgebreide vergelijking

Nog niet overtuigd? Maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer online boekhoudprogramma's om te vergelijken. Boekhoudprogramma's vergelijken was nog nooit zo makkelijk. Verschillende software vergelijken is natuurlijk hartstikke slim als ondernemer. Een goede tegenhanger van e-boekhouden is bijvoorbeeld MoneyMonk.

Online boekhoudsoftware

Cijfers bekijkenEen online boekhoudprogramma maakt boekhouden en factureren kinderspel. Betrouwbaar boekhouden is mogelijk met een eenvoudig boekhoudprogramma. Voor een vast bedrag per maand, kun je in alle rust werken om je administratie te doen, zonder dat je software hoeft te installeren. Er is geen download nodig bij het gebruik van een online boekhoudprogramma. Iedereen die een internetverbinding heeft kan zijn boekhouding doen met een betrouwbaar en snel boekhoudprogramma. Hierdoor heb je op ieder moment financieel inzicht en kun je alle uitgaven en inkomsten zien. Zelf gegevens invoeren is overal mogelijk, zoals de belastingaangifte.

Online boekhouding

Online boekhouding is voor de startende ondernemer met een KvK-nummer belangrijk. De betere boekhoudprogramma's maken de administratie vele malen efficiënter en zijn op ieder moment up-to-date. Het boekhoudprogramma maakt onbeperkt factureren mogelijk, net als het doen van de aangifte omzetbelasting. Door het regelmatig maken van een back-up hoef je niet bang te zijn dat gegevens binnen je administratie verloren gaan. Voor online boekhouding is verder geen echte boekhoudkennis vereist. Ook de verschillende koppelingen zijn erg handig, zoals met de Belastingdienst en de bank. De Belastingdienst werkt samen met verschillende erkende partijen.

Dit is een groot voordeel ten opzicht van offline boekhoudsoftware en offline boekhouden. Het boekhoudpakket werkt in de cloud, waardoor het versturen van gegevens en cijfers veilig is. Persoonlijke support is er ook net zo als een pagina met veelgestelde vragen. De meeste aanbieders bieden ook een gratis overstapservice aan.

Is e-boekhouden het beste online boekhoudprogramma?

Mensen overleggenOf e-boekhouden het beste boekhoudprogramma is voor kleine bedrijven is een veelbesproken onderwerp. Het antwoord is echter eenvoudig: het hangt van je bedrijf af. Natuurlijk zijn er veel voordelen aan het gebruik van een boekhoudprogramma boven een traditioneel boekhoudsoftware pakket of een offline boekhoudprogramma. In het algemeen is het belangrijkste voordeel van e-boekhouden voor kleine bedrijven dat het gemak biedt. Denk aan de goede ondersteuning, de mobiele app en aan het feit dat alles dagelijks geback-upt wordt. E-boekhouden is betaalbaar en heeft een hoge mate van gebruiksgemak.

e-boekhouden.nl: ook geschikt voor verenigingen en stichtingen

Een vereniging of stichting kan ook gebruikmaken van e-boekhouden. Binnen het account is er geen beperking met betrekking tot de ledenadministratie. Hierdoor is het op een eenvoudige manier mogelijk om de contributies te innen door middel van automatische incasso.

Verschillende boekhoudprogramma's

 • Boekhoudsoftware vergelijken is in elk geval verstandig. Overleg dit ook zeker met je boekhouder of accountant. De dagelijkse taken werkzaamheden moeten gemakkelijk, en voor zzp'ers eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast moet het programma overal toegankelijk zijn, waardoor je eenvoudig boekhouden kunt. Het overal bijwerken van informatie is voor veel zzp'ers belangrijk. De aangifte btw doe je bijvoorbeeld tijdens de lunch. Een ander belangrijk punt is de fiscale bewaarplicht met betrekking tot betrouwbaar boekhouden. Online boekhouden en het doen van de administratie is vanzelfsprekend belangrijk voor iedere type onderneming. Voor starters is e-boekhouden de eerste 15 maanden gratis. Starters doen er dus verstandig aan om een gratis account aan te maken.

Boekhoudprogramma's vergelijken voor zzp'ers

E-boekhouden.nl is een ongekend eenvoudig boekhoudpakket voor zzp'ers, echter blijft het belangrijk om zelf tot het beste boekhoudprogramma te komen. Voordat je een boekhoudprogramma kiest, is het belangrijk om goed op de eerder genoemde belangrijke punten te letten. Kies alleen een boekhoudprogramma dat voldoet aan jouw verwachtingen.

Boekhouding doen laptopDe meeste zzp'ers proberen verschillende boekhoudprogramma's voordat ze een definitieve keuze maken. Het is overigens mogelijk om per maand te stoppen wanneer je toch gebruik wenst te maken van een ander boekhoudprogramma. De slimme software is tijdens de proefperiode geheel gratis te gebruiken.

Maak gebruik van boekhouden, offertes opstellen, factureren maken en nog veel meer!

Maak gebruik van boekhoudsoftware om diverse taken te vereenvoudigen en te automatiseren. Naast het voeren van je boekhouding, bieden veel boekhoudprogramma's ook extra functionaliteiten, zoals het opstellen van offertes, het maken van facturen en nog veel meer. Hierdoor kun je verschillende aspecten van je bedrijfsvoering op één plek beheren. Enkele voordelen hiervan zijn:

 1. Efficiëntie: Met een geïntegreerd boekhoudpakket kun je tijd besparen doordat je niet meerdere tools hoeft te gebruiken voor verschillende taken. Je kunt offertes opstellen, facturen maken en direct koppelen aan je boekhouding. Dit vermindert het handmatige werk en minimaliseert fouten.
 2. Professionaliteit: Met behulp van de functionaliteiten voor offertes en facturering kun je professionele documenten maken die passen bij je merk. Je kunt je logo toevoegen, aangepaste sjablonen gebruiken en belangrijke details zoals betalingsvoorwaarden en klantgegevens opnemen. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf.
 3. Overzicht en controle: Door gebruik te maken van één geïntegreerd systeem heb je een duidelijk overzicht van je financiële gegevens. Je kunt gemakkelijk facturen volgen, openstaande betalingen beheren en de status van offertes in de gaten houden. Dit helpt je om de controle over je financiën te behouden en tijdig actie te ondernemen wanneer dat nodig is.
 4. Rapportage: Veel boekhoudprogramma's bieden ook rapportagefunctionaliteiten, waarmee je inzicht kunt krijgen in je financiële prestaties. Je kunt financiële rapporten genereren, zoals winst- en verliesrekeningen, balansen en btw-overzichten. Deze rapporten helpen je bij het evalueren van de gezondheid van je bedrijf en het nemen van geïnformeerde beslissingen.

TechniekHet gebruik van een boekhoudprogramma dat meerdere functies combineert, zoals boekhouding, offertes en facturering, biedt een geïntegreerde en efficiënte oplossing voor je financiële en administratieve behoeften. Dit stelt je in staat om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen, tijd te besparen en de controle over je financiën te behouden. Ook is mogelijk om de software eenvoudig te koppelen met je bank en de Belastingdienst voor je btw-aangifte. Je boekhouding bijhouden is hierdoor een stuk sneller en vooral eenvoudiger.

Is e-boekhouden.nl veilig?

Alle boekhoudprogramma's die wij opnemen, zoals e-boekhouden, streven naar het bieden van een optimale veilige omgeving voor hun gebruikers. Online softwareleveranciers treffen verschillende beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid en integriteit van gebruikersgegevens te waarborgen.

ZorgDit kan onder meer door middel van encryptie bij het verzenden van gegevens, geavanceerde authenticatiemethoden, zoals twee-factor-authenticatie, en het regelmatig uitvoeren van back-ups van gegevens omvatten. Het is ook belangrijk om zelf sterke wachtwoorden te gebruiken en deze regelmatig te wijzigen. Hierdoor is het inloggen bij e-boekhouden veilig.

Wat kost e-boekhouden per maand?

Na de gratis proefperiode betaal je bij e-boekhouden als zzp'er een bedrag van 10,- euro per maand. Dit betreft een zzp mini account. Het standaard tarief voor alle ondernemers bedraagt nog geen 15 euro per maand. Op jaarbasis ben je als zzp'er ongeveer 120 euro exclusief btw kwijt. Daarnaast mag je dan ook deelnemen aan de gratis cursus van e-boekhouden. De cursus van e-boekhouden is online en leert je alles over het boekhoudpakket

Boekhoudprogramma's vergelijken

BouwBoekhoud software is tegenwoordig op verschillende manieren beschikbaar. Hierdoor is het van belang om de juiste parameters in te voeren die passen bij je onderneming. Wil je btw-aangifte kunnen doen of ben je op zoek naar een totaaloplossing voor de boekhouding. Voor alleen je btw-aangifte hoef je in principe geen boekhoudpakket te gebruiken. Je kan dit ook zelf berekenen op de computer, echter is het gebruiken van een boekhoudprogramma wel makkelijker. Het programma kan de aangifte ook nog eens automatisch verwerken. E-boekhouden.nl is de eerste 15 maanden gratis voor starters. Gratis voor starters kom je niet zomaar overal tegen. Probeer e-boekhouden vandaag nog en maak boekhouden eenvoudig.

Ga naar de website

Boekhoudpakket e-Boekhouden.nlBoekhouden en factureren op een manier die je begrijpt!

Makkelijk online boekhouden en factureren voor zzp'ers, mkb, boekhouders en accountants. De boekhouding is in no-time op orde.

Mijnzzp.nl