Boekhoudsoftware keuzewijzer

Vergelijk hier alle boekhoudsoftware.

Team Mijnzzp

Review en Keuzewijzer van de beste boekhoudprogramma's

Op deze pagina vind je een keuzewijzer van alle boekhoudprogramma's in Nederland, inclusief uitleg, keuzewijzer en een review. Er zijn verschillende aanbieders die gratis proefaccounts aanbieden voor zzp'ers. Wij houden dagelijks het laatste nieuws over online boekhouden in de gaten en werken de ranglijst regelmatig bij. Alle softwarepakketten zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor het doen van de aangifte btw, het opstellen van facturen en het offertes maken. Alle boekhoudprogramma's werken online en zijn direct gratis te proberen. De boekhoudprogramma's zijn gemaakt en ontwikkeld voor zzp'ers en werken eenvoudig en razendsnel.

Basisprogramma boekhouden

Als zzp'er heb je bepaalde basismogelijkheden nodig om de boekhouding te kunnen doen. Een offerte kunnen opstellen is bijvoorbeeld van belang als zzp'er en de btw-aangifte doe je vanuit het boekhoudprogramma, net zoals het factureren. Ook wil je als zelfstandig ondernemer de beschikking hebben over een mobiele app voor de scan en herken.

Op je gemak eerst gratis uitproberen

Maandelijks opzegbaar moet een boekhoudprogramma ook zijn. Als ondernemer wil je flexibiliteit tegen een gunstig tarief per maand. Maak eenvoudig van de mogelijkheid gebruik om de boekhoudprogramma's gratis te gebruiken. Registreren doe je eenvoudig met je mailadres.

Verschillende boekhoudprogramma's voor zzp'ers

Er zijn verschillende pakketten voor je bedrijf, dus hier vind je de voornaamste pakketten voor zzp'ers. Op deze website vergelijk je alleen gebruiksvriendelijke producten. Automatiseer al je administratieve processen in één en hetzelfde boekhoudpakket Meerdere keuzes vergelijken op functie en prijs doe je hier.

Hulp bij het uitzoeken van een boekhoudprogramma

Door het invullen van enkele vragen laten we een lijst zien met de meest geschikte administratie software in Nederland dat aansluit bij je onderneming. Het beantwoorden van de korte vragenlijst helpt bij het bepalen van het meest geschikte boekhoudpakket. Wanneer je nog meer wensen hebt vanuit hetzelfde softwarepakket, dan is dit mogelijk met aanvullende modules.

Reviews functies: factureren en offertes

Alle boekhoudprogramma's hanteren één prijs incl. basis administratie compleet en bieden toegang tot online ondersteuning van een boekhouder. De prijzen van de aanbieder zijn eenvoudig op de terug te vinden. De boekhoudpakketten zijn beoordeeld en voorzien van reviews. Er zijn ook reviews van klanten op andere websites beschikbaar.

Eenvoudig gratis proberen

Iedereen kan een binnen een minuut eenvoudig ontdekken welk boekhoudpakket het beste is. Zoek, bijvoorbeeld op voorraad, app, factureren of op webshop en alle beschikbare pakketten komen direct tevoorschijn. Dit maakt het zoeken eenvoudig en er zijn meerdere keuzes en wensen mogelijk wanneer het aankomt op de administratie en het boekhouden. Lees ook zeker de reviews van andere gebruikers,

Keuzehulp boekhoudprogramma

Met behulp van onze zoekfunctie hebben ondernemers snel toegang tot het online boekhouden en vind je snel wat je nodig hebt. Als ondernemer is het meestal ook mogelijk om een gratis online cursus te volgen bij de aanbieder. Binnen een minuut weet je met behulp van onze keuzehulp precies wat een goed boekhoudprogramma is. Probeer het vandaag nog gratis en direct.

Boekhoudpakketten vergelijken

De volgende functies zijn belangrijk:

  • Factureren.
  • Offertes maken.
  • Urenregistratie bijhouden.
  • Btw-aangifte doen.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Hulp van een online boekhouder.

Keuzewijzer zzp boekhoudpakketten:

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl


Rompslomp.nl

Rompslomp.nl


VISMA.com

VISMA.com


Myfinance.nl

Myfinance.nl


Informer

Informer


MoneyMonk

MoneyMonk


Tellow

Tellow


BUNNI

BUNNI


Silvasoft

Silvasoft


DigiBTW

DigiBTW


SnelStart

SnelStart


Jortt

Jortt


Filmpjes


Exact-Online

Exact-Online


AFAS-SB

AFAS-SB


fENNA

fENNA


Mijnzzp.nl