Informatie over BUNNI

Boekhoudsoftware keuzewijzer

Team Mijnzzp

Boekhoudprogramma BUNNI:

BUNNI is een ideaal online boekhoudprogramma voor de zzp'er die niet kan boekhouden. Dat betekent dus in de praktijk dat je geen enkele kennis hoeft te hebben van bijvoorbeeld een balans of grootboek. Alles wijst zich namelijk vanzelf met BUNNI boekhoudsoftware. De beschikbare functies maken het daarom voor elke ondernemer supersimpel om de administratie zelf bij te houden. De kosten zijn bijzonder laag en vanwege de opzet geldt voor proefkonijnen een extra laag tarief dat tot de rest van je leven of totdat je stopt geldig is.

BUNNI functies: alles wat je nodig hebt voor simpel boekhouden

De functies van BUNNI bieden alles wat je als zzp'er nodig hebt om de boekhouding simpel bij te houden. Denk maar aan het bijhouden van de urenregistratie net als aan rittenregistratie, maar ook aan offertes en facturen. Ontdek alle functionaliteiten en meer informatie over boekhouden met BUNNI en maak het jezelf gemakkelijk.

Urenregistratie

Het bijhouden van je uren is belangrijk om aan te tonen dat je als zzp'er aan het urencriterium voldoet. Je komt dan in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek en daarmee druk je de winst uit onderneming. De urenregistratie bij BUNNI is tot op de minuut nauwkeurig en heel handig in gebruik. Je zet gewoon de timer aan. Bovendien is het mogelijk om projecten toe te voegen en om uren in het verleden net als in de toekomst vast te leggen. Je kan de uren met een enkele klik exporteren en de mobiele app is eveneens voor urenregistratie te gebruiken.

Rittenregistratie

De rittenregistratie van BUNNI is al net zo nauwkeurig als de urenregistratie. De software van het online boekhoudprogramma rekent voor jou de afstand uit. Ook onthoudt het boekhoudprogramma de favoriete bestemmingen en adressen. Ritten zijn bovendien aan projecten te koppelen en met een enkele klik exporteer je de ritten. De mobiele BUNNI app is eveneens voor de rittenregistratie te gebruiken.

Facturen & offertes

Het online boekhoudprogramma BUNNI voorziet in allerlei opties als het om het maken van offertes en facturen gaat. Je kan zelf een ontwerp maken voor een factuur die overigens aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet. Het is mogelijk om uren en ritten in te voeren voor een factuur net zoals dat het gemakkelijk is om producten of diensten toe te voegen. Er is nog meer gemak, want een factuur is rechtstreeks te mailen naar de debiteur. Om je geld snel binnen te krijgen, kan je een betaalverzoek meesturen.

Btw-aangifte doe je binnen 5 minuten

Wil je de boekhouding zelf doen, maar denk je dat de btw-aangifte over te moeten laten aan een boekhouder? Dat hoeft helemaal niet, want BUNNI zet alle gegevens die belangrijk zijn voor de btw-aangifte voor je klaar. Als jij de boekhouding gewoon bijhoudt dan tovert het systeem vanzelf de bedragen voor de btw tevoorschijn. Log gewoon in bij de Belastingdienst voor de btw-aangifte en neem de gegevens uit je online boekhoudprogramma over. Dat is echt heel simpel en kost je maar vijf minuten.

Extra functionaliteiten

Er zijn meerdere extra functionaliteiten gekoppeld aan BUNNI. Zo is het supersimpel om je bonnetjes met de mobiele app te scannen. Bovendien is het online boekhoudprogramma voor nog meer gemak te koppelen aan welke bank dan ook in Nederland. Bij het boekhouden met dit boekhoudpakket kom je geen ingewikkelde informatie tegen, want alles is beschikbaar in begrijpelijk Nederlands. Heb je een boekhouder? Deze is gratis toe te voegen, maar dat mag ook een andere gebruiker zijn. Het boekhoudprogramma voorziet overigens in een optimaal inzicht in de geldstromen als je deze netjes verwerkt en bijhoudt.

Net zo handig

BUNNI voorziet dus in allerlei functies die je als zzp'er nodig hebt, maar er zijn nog meer voordelen. Het is bijvoorbeeld ook handig dat je als je een vraag hebt daar razendsnel antwoord op krijgt. Je hebt bovendien waar je ook bent toegang tot je complete boekhouding. Je hoeft je niet druk te maken om het bewaren van alle gegevens, want iedere dag is er sprake van een back-up op servers in Europa.

Extra kennis opdoen over boekhouden?

Je hebt geen specifieke kennis nodig over boekhouden om van BUNNI gebruik te maken. Toch is het voor te stellen dat je liever wat meer wilt weten over boekhouden, maar misschien ook over ondernemen. Daar komt het online boekhoudprogramma eveneens aan tegemoet met webinars die gratis te volgen zijn met onderwerpen als boekhouden en ondernemen.

Probeer het gratis maar eens een maand uit

Wil je weten of het echt zo supersimpel is om als zzp'er zelf de boekhouding te doen? Dan zit er maar één ding op en dat is aan de slag gaan met BUNNI. Je kan een account maken en direct beginnen zonder wat te hoeven betalen, want de eerste maand is gratis uit te proberen. Bevalt het dan blijf je ermee doorgaan en betaal je een laag bedrag per maand voor het gebruikmaken van de boekhoudsoftware.

Supergoedkoop met levenslange korting

Ben je er vroeg bij dan profiteer je bij BUNNI als zogenaamd proefkonijn een extra laag bedrag voor het online boekhoudprogramma. Het uiteindelijke doel is om de boekhoudsoftware tegen een bedrag van € 12 per maand beschikbaar te stellen. Stap je eerder in dan krijg je niet alleen nu een korting, maar levenslang. Of in elk geval zolang je gebruik blijft maken van de boekhoudsoftware. De korting is aardig hoog. Kijk maar eens bij BUNNI dan zie je dat het online boekhoudprogramma echt supergoedkoop is. De genoemde bedragen zijn wel exclusief btw, maar die vraag je met de btw-aangifte natuurlijk gewoon terug.

Snelle support van BUNNI

Maak je eenmaal gebruik van het online boekhoudprogramma dan kan het altijd zo zijn dat je een keer een vraag hebt waar je het antwoord niet op vindt. In dat geval zijn er meerdere opties om contact op te nemen met BUNNI. De snelste manier is om van de chat gebruik te maken, maar je kan ook even een mail sturen of bellen.

Lees ook de reviews

Mocht je nog twijfelen, check dan even de reviews die op de site van BUNNI zijn te vinden met persoonlijke ervaringen uit eerste hand.

Ga naar de website

Boekhoudpakket BUNNI

Voor zzp’ers die niet kunnen boekhouden.

Alles belandt in een waterdichte boekhouding.

En aan het einde van het kwartaal slepen we je door de aangifte heen.

Mijnzzp.nl