Informatie over BUNNI

Boekhoudsoftware keuzewijzer

Team Mijnzzp

Boekhoudprogramma BUNNI

BUNNI

BUNNI is een ideaal online boekhoudprogramma voor de zzp'er die niet kan boekhouden. Dat betekent dus in de praktijk dat je geen enkele kennis hoeft te hebben van bijvoorbeeld een balans of grootboek. Alles wijst zich namelijk vanzelf met BUNNI boekhoudsoftware. De beschikbare functies maken het daarom voor elke ondernemer supersimpel om de administratie zelf bij te houden. Bunni gaat met hun software bijzonder ver en hoopt dat veel zzp'ers hun missie steunen. Door de unieke actie heeft Bunni inmiddels al veel gebruikers die gebruikmaken van Bunni. De software is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers.

App gebruikenDe boekhoudsoftware werkt prettig en is op ieder moment up-to-date. Zzp'ers krijgen ook de beschikking over de gratis app. Met de gratis app kun je alle bonnen scannen en direct naar de administratie uploaden. Zo weet je zeker dat alle gegevens meteen veilig in de administratie staan. Denk bijvoorbeeld aan facturen die je overdag ontvangen hebt voor bepaalde diensten of goederen. Dit zijn vaak facturen die nogal eens kwijtraken. Door middel van de app kun je dus eigenlijk geen facturen meer kwijtraken.

De kosten zijn bijzonder laag en vanwege de opzet geldt voor proefkonijnen een extra laag tarief dat tot de rest van je leven of totdat je stopt geldig is. Het boekhoudprogramma voor zzp'ers is makkelijk om mee te werken en beschikt over een klantenservice. De klantenservice is beschikbaar voor alle zzp'ers die niet kunnen boekhouden. De prijs van 9 euro per maand exclusief btw maakt de boekhoudsoftware van Bunni bijzonder aantrekkelijk. De complete oplossing maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier de boekhouding bij te houden.

BUNNI functies: alles wat je nodig hebt voor simpel boekhouden

De functies van BUNNI bieden alles wat je als zzp'er nodig hebt om de boekhouding simpel bij te houden. Denk maar aan het bijhouden van de urenregistratie net als aan rittenregistratie, maar ook aan offertes en facturen.

Team aan het overleggenOntdek alle functionaliteiten en meer informatie over boekhouden met BUNNI en maak het jezelf gemakkelijk. Bunni is een goed boekhoudprogramma en de klantenservice maakt het een heel fijn pakket. Speciaal voor zzp'ers is dit wellicht het beste boekhoudprogramma omdat het programma het mogelijk maakt om efficiënter te werken.

Boekhoudprogramma voor zzp'ers

Het boekhoudprogramma van Bunni is voor veel zzp'ers werkelijk een verademing en beschikt ook over een gratis proefabonnement, net zo als bijvoorbeeld e-boekhouden.nl. Met een gratis account kun je de administratie compleet bijwerken en zit je nog nergens aan vast.

Een gratis account is dus ideaal om het programma te leren kennen. Het team reageert snel wanneer je tegen mogelijke problemen aanloopt of als met bepaalde vragen zit. Het is via de klantenservice een prettig bedrijf om mee te communiceren.

Zzp'ers die niks met boekhouding hebben

Zzp-erVoor zzp'ers die niks met boekhouding hebben kan dit een prettige aanvulling zijn. Dit alles maakt Bunni misschien wel het beste boekhoudprogramma om het boekhoudproces te vereenvoudigen. Een online boekhoudpakket moet de beste ondersteuning bieden en tegenwoordig ook beschikken over een app.

Urenregistratie

KlokHet bijhouden van je uren is belangrijk om aan te tonen dat je als zzp'er aan het urencriterium voldoet. Je komt dan in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek en daarmee druk je de winst uit onderneming. De urenregistratie bij BUNNI is tot op de minuut nauwkeurig en heel handig in gebruik. Je zet gewoon de timer aan. Bovendien is het mogelijk om projecten toe te voegen en om uren in het verleden net als in de toekomst vast te leggen. Je kan de uren met een enkele klik exporteren en de mobiele app is eveneens voor urenregistratie te gebruiken.

Rittenregistratie

De rittenregistratie van BUNNI is al net zo nauwkeurig als de urenregistratie. De software van de online boekhoudsoftware rekent voor jou de afstand uit. Ook onthoudt het boekhoudprogramma de favoriete bestemmingen en adressen. Ritten zijn bovendien aan projecten te koppelen en met een enkele klik exporteer je de ritten. De mobiele BUNNI app is eveneens voor de rittenregistratie te gebruiken.

Facturen & offertes

Het online boekhoudprogramma BUNNI voorziet in allerlei opties als het om het maken van offertes en facturen gaat. Je kan zelf een ontwerp maken voor een factuur die overigens aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet. Het is mogelijk om uren en ritten in te voeren voor een factuur, net zoals dat het gemakkelijk is om producten of diensten toe te voegen. Er is nog meer gemak, want een factuur is rechtstreeks te mailen naar de debiteur. Om je geld snel binnen te krijgen, kan je een betaalverzoek meesturen.

Btw-aangifte doe je binnen 5 minuten

Btw berekenen factuurWil je de boekhouding zelf doen, maar denk je dat de btw-aangifte over te moeten laten aan een boekhouder? Dat hoeft helemaal niet, want BUNNI zet alle gegevens die belangrijk zijn voor de btw-aangifte voor je klaar. Als jij de boekhouding gewoon bijhoudt dan tovert het systeem vanzelf de bedragen voor de btw-aangifte tevoorschijn. Log gewoon in bij de Belastingdienst voor de btw-aangifte en neem de gegevens uit je online boekhoudsoftware over. Dat is echt heel simpel en kost je maar vijf minuten. Het programma zal berekenen hoeveel btw je moet betalen of moet ontvangen van de Belastingdienst. Het is belangrijk om geen fouten te maken wanneer we het hebben over de btw-aangifte.

Extra functionaliteiten

Er zijn meerdere extra functionaliteiten gekoppeld aan BUNNI. Zo is het supersimpel om je bonnetjes met de mobiele app te scannen. Bovendien is het programma voor nog meer gemak te koppelen aan welke bank dan ook in Nederland.

RekeningenBij het boekhouden met dit boekhoudpakket kom je geen ingewikkelde informatie tegen, want alles is beschikbaar in begrijpelijk Nederlands. Heb je een boekhouder? Deze is gratis toe te voegen, maar dat mag ook een andere gebruiker zijn. Het boekhoudprogramma voorziet overigens in een optimaal inzicht in de geldstromen als je deze netjes verwerkt en bijhoudt.

Wat krijg je bijvoorbeeld:

  • Automatische incasso mogelijkheden.
  • De hulp van een deskundige helpdesk.
  • Een gratis bankkoppeling.
  • Levenslang korting als proefkonijn.
  • De handige mobiele app.
  • De herken crm functie.
  • Eenvoudig btw-aangifte doen.

Veel ondersteuning, maar ook een bedrijf dat meedenkt

Een online boekhoudprogramma is niks zonder de juiste ondersteuning. Bij Bunni begrijpen ze dit maar al te goed en dat maakt het programma extra fijn om mee te werken. Een beetje hulp kan als zzp'er natuurlijk geen kwaad met het boekhouden. Het is belangrijk dat je de juiste informatie kan vinden en de taken kan uitvoeren zonder gedoe.

Helpdesk aan het bellenDit is altijd snel mogelijk door de hulp van de klantenservice die speciaal voor zzp'ers is ingericht. Het programma is een boekhoudprogramma dat zeker tot de beste boekhoudprogramma's behoort, net zo als het populaire programma e-boekhouden.nl. Hiervan maken ook veel zzp'ers gebruik van. Er zijn dus ook andere goede programma's

Van de klantenservice krijg je hulp

Het leren kennen van een boekhoudprogramma kan soms lastig zijn. Bij het de eerste keer opstarten van een boekhoudprogramma kan er soms veel op je afkomen. Daarom is het belangrijk om hulp te vragen wanneer je problemen hebt. De kan ook zeker betrekking hebben op de app en een aantal specifieke functies van het programma.

Een boekhoudprogramma zul je in eerste instantie moeten leren kennen. Hiervoor staat de klantenservice tot je beschikking. Zij bieden als ondersteuning die je maar nodig kunt hebben bij het boekhouden.

Net zo handig

Boekhouding online doenBUNNI voorziet dus in allerlei functies die je als zzp'er nodig hebt, maar er zijn nog meer voordelen. Het is bijvoorbeeld ook handig dat je als je een vraag hebt daar razendsnel antwoord op krijgt. Je hebt bovendien waar je ook bent toegang tot je complete boekhouding. Je hoeft je niet druk te maken om het bewaren van alle gegevens, want iedere dag is er sprake van een back-up op servers in Europa.

Extra kennis opdoen over boekhouden?

Je hebt geen specifieke kennis nodig over boekhouden om van BUNNI gebruik te maken. Toch is het voor te stellen dat je liever wat meer wilt weten over boekhouden, maar misschien ook over ondernemen. Daar komt de online boekhoudsoftware eveneens aan tegemoet met webinars die gratis te volgen zijn met onderwerpen als boekhouden en ondernemen.

In dat geval krijg je uitleg van een online boekhouder die je ook meer kan vertellen over de software. Er zijn best veel zzp'ers die hiervan gebruikmaken. Niet alle zzp'ers hebben kaas gegeten van boekhouden.

Probeer het gratis maar eens een maand uit

Vrolijke vrouwWil je weten of het echt zo supersimpel is om als zzp'er zelf de boekhouding te doen? Dan zit er maar één ding op en dat is aan de slag gaan met BUNNI. Je kan een account maken en direct beginnen zonder wat te hoeven betalen, want de eerste maand is gratis uit te proberen. Bevalt het dan blijf je ermee doorgaan en betaal je een laag bedrag per maand voor het gebruikmaken van de boekhoudsoftware. Het is ook mogelijk om je account per maand op te zeggen. Met Bunni kun je in ieder geval compleet boekhouden tegen een vast bedrag.

Zelfstandig ondernemer en boekhouden

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om de boekhouding en de administratie goed te regelen. De urenregistratie, het factureren en het bijhouden van de gereden ritten is allemaal belangrijk als ondernemer. Vooral de gewerkte uren bijhouden is erg belangrijk voor zzp'ers.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan parttime ondernemers die zelfstandigenaftrek krijgen. Je moet als ondernemer kunnen aantonen dat je hierop recht hebt. In het ergste geval gaat de Belastingdienst moeilijk doen over de zelfstandigenaftrek. Dit kan natuurlijk vervelende gevolgen hebben. De deskundige helpdesk van Bunni kan hiermee ook helpen. De boekhouding bijhouden is natuurlijk meer werk dan het alleen versturen van facturen.

Hulp boekhouderMet de juiste boekhoudsoftware kun je jaarlijks veel besparen op de boekhouder of accountant. De softwareontwikkelaar van de boekhoudsoftware hebben de online boekhoudsoftware speciaal ontwikkeld op financiële efficiëntie. Als zzp'er kun je dus flink besparen door het gebruiken van boekhoudsoftware. Er zijn veel ondernemers die gebruikmaken van boekhouders, echter kun je zelf ook gebruikmaken van boekhoudsoftware.

Het simpel inboeken van bonnetjes lukt de meeste zzp'ers nog wel. Voor het voor de eerste keer maken, van de koppeling tussen de bank en de Belastingdienst is voldoende informatie te vinden. Het maken van de koppeling gaat niet bij iedereen even makkelijk. Het koppelen hoeft, als het goed is, maar één keer. Hiermee kun je veel makkelijker alle crediteuren en debiteuren opvolgen. De bankkoppeling maakt het ook mogelijk om betalingen aan facturen te verbinden.

Administratie software

Aan het schrijvenDe algemene administratie heeft betrekking op alle gegevens die niet met de financiën te maken hebben. Ook deze gegevens kun je opslaan binnen de boekhoudsoftware. Je hoeft als zzp'er dus niet dubbele programma's te gebruiken. Ook het eventueel gebruiken van Excel is niet nodig meer. De handige herken crm functie maakt het weer mogelijk om klantgegevens te importeren. Hiermee is Bunni echt bijzonder compleet te noemen en dit kan je veel kostbare tijd besparen. Vooral zzp'ers die veel met klanten te maken hebben kunnen hierdoor veel tijd besparen.

Boekhoudsoftware belastingdienst koppeling

Bunni maakt gebruik van een boekhoudsoftware belastingdienst koppeling. Hierdoor kun je eenvoudig en veilig belastingaangifte doen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst maakt dit mogelijk zodat zzp'ers meer gemak ervaren met het boekhouden.

Supergoedkoop met levenslange korting

Ben je er vroeg bij dan profiteer je bij BUNNI als zogenaamd proefkonijn een extra laag bedrag voor het online boekhoudprogramma. Het uiteindelijke doel is om de boekhoudsoftware tegen een bedrag van € 9 per maand beschikbaar te stellen. Stap je eerder in, dan krijg je niet alleen nu een korting, maar levenslang. Of in elk geval zolang je gebruik blijft maken van de boekhoudsoftware. De korting is aardig hoog.

Kijk maar eens bij BUNNI dan zie je dat het online boekhoudprogramma echt supergoedkoop is. De genoemde bedragen zijn wel exclusief de btw, maar die vraag je met de btw-aangifte natuurlijk gewoon terug. Het bedrag van 9 euro per maand, maakt Bunni een van de goedkoopste boekhoudprogramma's. Het boekhoudprogramma van Bunni is hierdoor zeer toegankelijk.

Snelle support van BUNNI

Man aan het bellenMaak je eenmaal gebruik van het programma dan kan het altijd zo zijn dat je een keer een vraag hebt waar je het antwoord niet op vindt. In dat geval zijn er meerdere opties om contact op te nemen met BUNNI. De snelste manier is om van de chat gebruik te maken, maar je kan ook even een mail sturen of bellen.

Lees ook de reviews

Mocht je nog twijfelen, check dan even de reviews die op de site van BUNNI zijn te vinden met persoonlijke ervaringen uit eerste hand. De termen "Bunni heeft mijn boekhoudproces vereenvoudigd" zul je vaak tegenkomen, net zo als de term "Bunni heeft mijn bedrijf laten groeien", de term "Ik ze toch gelijk moet geven" en de term "Ik kan BUNNI ten zeerste aanbevelen". Vanzelfsprekend blijft het wel belangrijk om zelf een goede vergelijking te maken. Van een verschillende reviews kun je natuurlijk veel waardevolle informatie opdoen.

Zwakke en sterke punten boekhoudprogramma's

Berekening aan het makenEen boekhoudprogramma kan op belangrijke punten verschillen en een boekhoudprogramma kan op bepaalde punten beter of minder goed scoren. Het is vooral belangrijk dat een boekhoudprogramma bij je bedrijf past en beschikt over alle belangrijke functies die jij nodig hebt. Als je een neurale vergelijking wenst te maken dan kun je onze vergelijkingspagina uitproberen met een overzicht van alle beschikbare boekhoudprogramma's in Nederland.

Wat kost Bunni per maand?

Na de proefperiode is Bunni al beschikbaar vanaf 9 euro per maand. Deze lage prijs biedt gebruikers toegang tot een breed scala aan functies en mogelijkheden. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde professional, het maandelijkse abonnement op Bunni geeft je de flexibiliteit en vrijheid om jouw creatieve projecten te realiseren zonder de last van hoge kosten per maand.

Met het abonnement van 9 euro per maand krijg je niet alleen onbeperkte toegang tot Bunni's uitgebreide bibliotheek met alle functies. Bovendien worden regelmatig nieuwe inhoudsupdates toegevoegd, zodat je altijd toegang hebt tot de laatste software van het boekhoudprogramma.

FinancieelBunni begrijpt dat flexibiliteit belangrijk is, daarom biedt het abonnementen op maandbasis. Dit betekent dat je op elk moment kunt beslissen om je abonnement te wijzigen of zelfs te annuleren. Geen lange verplichtingen of verborgen kosten. Met Bunni krijg je waar voor je geld en kun je jouw ontwerpvaardigheden ontwikkelen zonder je zorgen te maken over de financiële impact.

Boekhouden met Bunni

Kies voor Bunni en ontdek hoe eenvoudig en betaalbaar het boekhoudpakket is. Word vandaag nog lid voor slechts 9 euro per maand en ontdek het potentieel van Bunni en geniet van de voordelen van het abonnement, maand na maand, zonder hoge kosten per maand.

Bunni geeft je ook de volledige beschikking over alle functionaliteiten voor dat bedrag. Dit zijn toch wel grote voordelen te noemen en de prijs is bijzonder laag te noemen voor je boekhouding. Bij de meeste aanbieders ben je meer kwijt voor je boekhoudprogramma.

Een beetje slimme zzp'er kan dan ook het beste eerst Bunni eens proberen. Het beste kun je wel beter een aantal boekhoudprogramma's uitproberen.

Aan het werkenKijk als zzp'er zeker niet alleen naar de prijs. Het is dus raadzaam om een aantal programma's bij de start van je bedrijf uit te proberen. Dat doen de meeste zzp'ers die met de boekhouding gaan beginnen. Vergeet niet dat je met de boekhoudsoftware een langere periode zal moeten werken.

Bunni of e-boekhouden?

Er zijn redelijk veel zzp'ers en freelancers die van e-boekhouden gebruikmaken. De boekhoudsoftware van e-boekhouden is dan ook populair te noemen. Dit laat niet weg dat Bunni ook aangemerkt kan worden als goed boekhoudpakket. Er zijn veel mensen die voor e-boekhouden kiezen, omdat starters het programma 15 maanden gratis mogen gebruiken. Dit wil verder niet inhouden dat e-boekhouden beter is.

Deze ervaring zul je zelf moeten opdoen. Het overigens niet raadzaam om twee accounts aan te maken omdat dat dubbel werk is. Probeer gewoon eerst eens rustig de Bunq boekhoudsoftware. Bunni boekhouden werkt net zo prettig en is goedkoper. De meeste boekhoudprogramma's stunten in het begin met een aantrekkelijke korting Voor échte zzp'ers moet het veel meer draaien om makkelijk boekhouden. De meeste kleine ondernemer hebben overigens te maken met een relatief eenvoudige boekhouding.

Verschillende boekhoudprogramma's

Het is om je eerst goed te verdiepen in de verschillende boekhoudprogramma's. Alle functie moeten fijn werken, zoals het registreren van inkomsten en uitgaven en dat heeft invloed op de uiteindelijke beslissing, voor het boekhoudprogramma dat je voor een langere periode gaat gebruiken.

Voor het starten van de boekhouding is het zeker de moeite waard om een proefaccount aan te maken. Het heeft echt zin om je eerst goed te verdiepen in het boekhoudpakket als je op zoek bent naar een betrouwbaar boekhoudpakket. Om een proefaccount aan te maken heb je alleen een mailadres nodig.

Vrouw aan het werkenDe software om veilig te kunnen boekhouden werkt in de cloud en alle gegevens worden binnen Nederland opgeslagen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat bepaalde gegevens gestolen worden. Het is wel raadzaam om op openbare locaties niet zomaar alle wifi netwerken te vertrouwen tijdens het boekhouden. In dat geval kun je beter gewoon van de reguliere telefoondata gebruikmaken. De internetverbinding thuis of op kantoor kun je vanzelfsprekend wel vertrouwen.

Zoals eerder omschreven blijft het ook mogelijk om met je eventuele boekhouder aan de boekhouding te werken. Er zijn veel zzp'ers die alsnog samenwerken met een boekhouder. Dit gaat dan vaak om de jaarstukken of bijvoorbeeld om de winst- en verliesrekening.

Hiervoor heb je overigens niet echt meer een boekhouder voor nodig. De meeste boekhoudpakketten kunnen dit tegenwoordig ook. Bij het vergelijken van verschillende boekhoudpakketten is het daarom zo belangrijk om goed naar de functies van de boekhoudpakketten te kijken.

Starten met Bunni

Start direct met de unieke actie van Bunni en maak gebruik van het aanbod. Een gratis account verplicht je tot niks en je krijgt alle ruimte om Bunni te leren kennen. Het programma is ontwikkeld voor zzp'ers en je kunt andere gebruikers gewoon laten meekijken zoals als dit voor boekhouder nodig is. Het registreren gaat gewoon via de e-mail. Hierna krijg je een e-mail om je proefaccount te starten. Maak gebruik van deze complete oplossing voor iedere zzp'er.

BUNNI

Ga naar de website

Boekhoudpakket BUNNI

Voor zzp’ers die niet kunnen boekhouden.

Alles belandt in een waterdichte boekhouding.

En aan het einde van het kwartaal slepen we je door de aangifte heen.

Mijnzzp.nl