Team Mijnzzp

BedrijfTeam Mijnzzp
AdresPostbus 13
6930 AA Westervoort
ContactStuur Team Mijnzzp een bericht

Team Mijnzzp

Profielpagina

Team Mijnzzp

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Mijnzzp.nl!

Wie zijn wij

Mijnzzp.nl is een gratis bedrijvengids voor ondernemers en mogelijke opdrachtgevers.

Wij vinden dat de zzp-er zichzelf makkelijk en goed moet kunnen presenteren en makkelijk met andere zzp-ers en mogelijke opdrachtgevers in contact moet kunnen komen. Daarom is het op de website eenvoudig mogelijk om een profiel aan te maken en om met zzp-ers in contact te komen.

De zzp bedrijven op de website zijn eenvoudig via hun beroep(en) te vinden. Geïnteresseerden en mogelijk opdrachtgevers kunnen via Mijnzzp.nl op deze manier eenvoudig een offerte opvagen bij zzp-ers in hun omgeving. De verschillende beroepen zelf zijn uitvoerig beschreven en gekoppeld aan allerlei relevante informatie, zoals salaris- en tarief indicaties, opleidingen en pensioen informatie.

Mijnzzp.nl is zelf geen partij tussen opdrachtgevers en de zzp-ers. Onze dienstverlening is alleen het mogelijk maken om een eerste contact te leggen.

Ons team zorgt voor de website, inclusief de informatie op www.mijnzzp.nl die voor iedereen beschikbaar is, zoals weblogs, de beroep omschrijvingen en de hypotheek-, salaris/tarief- en pensioen informatie en berekeningen.

U kunt ons bereiken via het contactformulier of via LinkedIn. Volg ons ook op Twitter.

Starten als zzp-er: wat moet je allemaal regelen?

Samenwerken met Mijnzzp.nl

Wij krijgen regelmatig vragen over samenwerking, linkruil en artikel plaatsingen met Mijnzzp.nl. Bent u hier ook naar op zoek? Klik dan op deze link: https://www.mijnzzp.nl/Informatie/Adverteren.

Met vriendelijke groet,

Team Mijnzzp

Contact

Stuur ons een bericht

Mijnzzp.nl