Team Mijnzzp

BedrijfTeam Mijnzzp
AdresKampsestraat 35
6687 AA Angeren

Team Mijnzzp

Profielpagina

Team Mijnzzp

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Mijnzzp.nl - dé plek voor zelfstandige professionals!

Over Ons

In 2008 besloot Egbert Wrekenhorst dat het tijd was voor verandering. Hij zag de groeiende behoefte aan een platform dat zelfstandige professionals de mogelijkheid bood om hun expertise te presenteren, hun netwerk uit te breiden en hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Met een duidelijke visie en een vastberaden geest begon hij aan een reis die zou leiden tot de geboorte van Mijnzzp.nl.

Mijnzzp.nl is een levendig platform dat een brug slaat tussen zelfstandige professionals en de wereld om hen heen. Wij geloven in het potentieel van elke individuele ondernemer en zijn vastbesloten om hen te ondersteunen bij hun reis naar succes. Of je nu een doorgewinterde professional bent met jarenlange ervaring, of een startende ondernemer vol ambitie, Mijnzzp.nl biedt de tools, resources en community die je nodig hebt om te groeien en te bloeien in de steeds veranderende zakelijke wereld.

Ons Doel

Bij Mijnzzp.nl willen we een inclusieve en ondersteunende omgeving creëren waarin zelfstandige professionals zich kunnen onderscheiden, hun vaardigheden kunnen laten zien en kansen kunnen grijpen. Ons doel is om een platform te bieden dat niet alleen zakelijke kansen en zichtbaarheid biedt, maar ook een plek waar professionals elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren. We willen de kracht van een gemeenschap benutten om individuen te helpen hun doelen te bereiken en te overstijgen.

Onze Missie

Bij Mijnzzp.nl streven we ernaar om een bloeiend ecosysteem te creëren dat de groei van zelfstandige professionals bevordert en hun bijdrage aan de maatschappij erkent. Onze missie is om een platform te bieden dat voorziet in de behoeften van zzp'ers, waar ze hun expertise kunnen tonen, samenwerkingsverbanden kunnen aangaan en hun bedrijf kunnen uitbouwen. We willen de ondernemersgeest aanwakkeren en de weg effenen voor innovatie en groei in verschillende sectoren.

Onze Waarden

Bij Mijnzzp.nl zijn we toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van professionaliteit, integriteit en respect. We hechten waarde aan eerlijkheid, transparantie en gelijkheid, en streven ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin diversiteit wordt gevierd. We zetten ons in om onze gebruikers de beste ervaring te bieden door te luisteren naar hun behoeften en voortdurend te innoveren om aan hun verwachtingen te voldoen.

Word lid van Mijnzzp.nl

Of je nu een ervaren zzp'er bent of net begint aan je zelfstandige reis, Mijnzzp.nl staat voor je klaar om je te ondersteunen en te helpen groeien. Sluit je aan bij onze bloeiende gemeenschap en ontdek de mogelijkheden die voor je openliggen.

Samen bouwen we aan een toekomst vol kansen!

Egbert Wrekenhorst en het Mijnzzp-team.

Heeft u interesse om meer te weten te komen over Egbert Wrekenhorst? Volg dan dit privékanaal.

Contact

Stuur ons een bericht

Mijnzzp.nl