Marketeer

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Marketeer?

Het beroep marketeer is niet bij iedereen even bekend. In het kort komt het beroep neer op het bevorderen van diensten of producten. Hoe dit precies gedaan wordt en wat de specifieke taken zijn van marketeer kan nogal eens verschillen per bedrijf. Een marketeer bekijkt bijvoorbeeld hoe klanten terecht komen bij een bedrijf en of de klant ook kan vinden wat deze zoekt. Mocht uit een onderzoek blijken dat klanten op een verkeerde manier bij het bedrijf terecht komen of niet vinden wat ze zoeken dan is het aan de marketeer om dit te verbeteren.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Marketeer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Marketeer

Welke opleiding is nodig om Marketeer te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Marketeer? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Marketeer

Wat is het salaris en tarief van een Marketeer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Marketeer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Marketeer zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl