Communicatieadviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Communicatieadviseur?

Een communicatieadviseur zorgt er voor dat bepaalde informatie zo duidelijk mogelijk naar buiten gebracht wordt. De informatie die naar buiten gebracht wordt kan per bedrijf verschillen. Zo kan dit gedaan worden om reclame te maken voor een bepaald product of als voorlichting. In het kort komt het beroep communicatieadviseur er op neer dat men informatie uitwisselt. Het beroep kan op verschillende niveaus zijn wat vaak afhankelijk is van het soort bedrijf waar de diensten uitgevoerd worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Communicatieadviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Communicatieadviseur

Welke opleiding is nodig om Communicatieadviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Communicatieadviseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Communicatieadviseur

Wat is het salaris en tarief van een Communicatieadviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Communicatieadviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Communicatieadviseur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl