Opleiding tot VVE beheerder

Informatie over opleidingen op Mijnzzp.nl

Team Mijnzzp
NiveauCursus & Opleiding
NiveauNiet van toepassing
OpleidingVind de opleiding die bij jou past

Opleiding V.V.E. Beheerder

De meeste opleidingen V.V.E. beheerder behandelen de diverse juridische aspecten die bij V.V.E. beheer komen kijken. De nadruk van deze opleiding ligt hoofdzakelijk op wet- en regelgeving met betrekking tot V.V.E. beheer. Maar ook andere belangrijke onderdelen komen aan bod, zoals bouwkundige aspecten en administratieve taken. Het beheren van een V.V.E. is een complexe aangelegenheid, die verder gaat dan het innen van de V.V.E. bijdrage. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van statuten, het afsluiten van verzekeringen, het opvragen van offertes en het uitvoeren van incassoprocedures.

Opleidingsduur en niveau V.V.E. Beheerder

De meeste opleidingen/cursussen V.V.E. beheer nemen enkele dagen in beslag en moeten gezien worden als een opleiding/cursus op Hbo-niveau.

Vervolgopleidingen V.V.E. Beheerder

Er bestaan geen echte vervolgopleidingen na de opleiding/cursus V.V.E. beheer.

Vooropleiding V.V.E. Beheerder

De meeste mensen die een opleiding/cursus V.V.E. beheer volgen zijn werkzaam voor vastgoedbedrijven die op een professionele manier te maken hebben met beheer, zoals beheerbedrijven, makelaarskantoren of grote V.V.E. verenigingen. Ook voor makelaars kan deze cursus zeer nuttig zijn.

Mijnzzp.nl