VVE beheerder

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een VVE beheerder?

Een V.V.E. beheerder is verantwoordelijk voor een of meer verenging van eigenaren (V.V.E.). De werkzaamheden van een V.V.E. beheerder kunnen verschillen van het oprichten van een V.V.E. tot het beheren van de V.V.E.. De beheerder woont vergaderingen bij en zit ze eventueel voor. De beheerder stuurt over het algemeen ook financieel en technische medewerkers aan als dat nodig mocht zijn. Vooral eigenaren van grote gebouwen zoals flats met veel verschillende particuliere eigenaren zullen over het algemeen gebruik maken van een professioneel beheersbedrijf om de V.V.E werkzaamheden uit te besteden. Deze beheersorganisatie houdt dan toezicht over alles wat het gebouw aangaat. Dit kan bijvoorbeeld regulier onderhoud zijn of het installeren van extra verlichting als daar behoefte aan is. Een vastgoedbeheerder is ook verantwoordelijk voor het opstellen van een meerjarenbegroting met de te verwachten kosten en de maandelijkse bijdragen van de diverse V.V.E. Leden. De werkzaamheden van een V.V.E. beheerder kunnen zeer complex zijn en moeten op een professionele manier uitgevoerd worden, zodat voor iedereen duidelijk is welke onderhoudswerkzaamheden er uitgevoerd gaan worden en wat ze precies gaan kosten. Vooral binnen grotere V.V.E.'s is het belangrijk om een professioneel beheersbedrijf in te schakelen, omdat deze over veel kennis en expertise beschikken wat veel problemen kan voorkomen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep VVE beheerder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot VVE beheerder

Welke opleiding is nodig om VVE beheerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot VVE beheerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een VVE beheerder

Wat is het salaris en tarief van een VVE beheerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als VVE beheerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl