VVE beheerder

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een VVE beheerder?

Een V.V.E. beheerder is verantwoordelijk voor een of meer verenging van eigenaren (V.V.E.). De taken kunnen verschillen van het oprichten van een V.V.E. tot het beheren van de V.V.E.. De beheerder woont vergaderingen bij en zit deze eventueel voor. De beheerder stuurt ook financieel en technische medewerkers aan. Vooral flats met particuliere eigenaren zullen een professioneel bedrijf inschakelen om de V.V.E werkzaamheden uit te besteden. De organisatie houdt toezicht over alles wat het gebouw aangaat. Dit kan onderhoud zijn wat direct gedaan moet worden of het installeren van extra verlichting. De beheerder zal ook een meerjarenbegroting opstellen met te verwachten kosten en de maandelijkse bijdragen van de V.V.E. leden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep VVE beheerder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot VVE beheerder

Welke opleiding is nodig om VVE beheerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot VVE beheerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een VVE beheerder

Wat is het salaris en tarief van een VVE beheerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als VVE beheerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl