Team Mijnzzp

Marketingbureau

De online concurrentie is groot binnen allerlei branches en online marketing speelt daarin een belangrijke rol. Het is bijvoorbeeld van belang dat je bedrijf online zichtbaar is en gemakkelijk is te vinden. Ontbreekt het daar aan dan is het ideaal om daarvoor een online-marketingbureau in te schakelen. Daar maken grote en kleine bedrijven overigens gebruik van om een uitgekiende marketingstrategie te ontwikkelen. Voor de meeste ondernemers is de online zichtbaarheid belangrijk. Hiervoor kun je op verschillende manieren hulp inroepen. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van artikel marketing.

Inhoudsopgave
Betere vindbaarheid in zoekmachines
Meer relevant verkeer via social media
Optimaliseren van conversie voor een hogere omzet
Email marketing voor extra traffic

Betere vindbaarheid in zoekmachines

Een online-marketingbureau zorgt ervoor dat je website hoger in de ranking komt. Dat betekent dat gebruikers van de zoekmachine die een gerichte zoekopdracht geven eerder bij jouw bedrijf uitkomen. Het online-marketingbureau maakt daarbij gebruik van verschillende instrumenten. Bijvoorbeeld SEO voor de organische zoekresultaten en SEA voor de betaalde zoekresultaten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een growth hacker.

Meer relevant verkeer via social media

Social media zijn hot als het gaat om het gericht bereiken van een doelgroep. Een online-marketingbureau biedt de mogelijkheid om meer zichtbaarheid te creëren op social media. Via de toepassing van social media marketing komt er meer relevant verkeer naar je website. Dat kan via Facebook, maar ook via Instagram, Snapchat, YouTube, TikTok, Pinterest en LinkedIn.

Optimaliseren van conversie voor een hogere omzet

Een online-marketingbureau is eveneens in te schakelen om de conversie op je website te optimaliseren. Dat is ideaal als je wel veel bezoekers krijgt op je website, maar deze niet tot een aankoop of andere vervolgactie overgaan. Een online-marketingbureau kan bijvoorbeeld de structuur van je website verbeteren en marketingtrucjes toepassen om bezoekers aan te zetten tot actie. Bij een marketingtrucje kan je onder meer denken aan de knop met een CTA (Call to Action) die een contrasterende kleur krijgt.

Email marketing voor extra traffic

Email marketing is nog altijd een effectief instrument om klanten te bereiken. Een online-marketingbureau kan een complete email campagne ontwikkelen die tot extra traffic naar je website leidt. Hiervoor is relevante content met een CTA van belang. Email marketing is onder meer te gebruiken voor klanten van je bedrijf. Bijvoorbeeld door hen te wijzen op nieuwe producten of op een speciale actie die gedurende een bepaalde periode geldig is.

Lees ook ons artikel: 5 redenen voor uitbesteding online marketing

Mijnzzp.nl