Team Mijnzzp

Winkel

We willen graag allemaal zo veel mogelijk conversie behalen met behulp van de teksten die we als ondernemer schrijven. Met conversie bedoelen we het aantal bezoekers van je website die uiteindelijk overgaat tot het kopen van een product of dienst, die jij als ondernemer aanbiedt. Het verhogen van de conversie kan in sommige gevallen lastig zijn. Het verhogen van de conversie is in de meeste gevallen van verschillende factoren afhankelijk en niet alleen van de tekst op je website. Denk ook aan de juiste passende afbeeldingen, video's en aan het toepassen van zoekmachine optimalisatie.

Wanneer je gespecialiseerd bent in het schrijven van SEO gerelateerde content, houdt je jezelf voornamelijk bezig met het zoeken naar de juiste zoekwoorden. Zo nu en dan kom je dan als schrijver ook zoekwoorden tegen met een hoog zoekvolume waaraan een minimale concurrentie verbonden is. Toch kan het zijn dat je dit zoekwoord helemaal niet kan gebruiken. Dit omdat het zoekwoord wat jij in gedachten had niet van toepassing is op de klant waar jij voor gaat schrijven. Wanneer je gespecialiseerd bent in het schrijven van SEO gerelateerde content, is het belangrijk dat je oog hebt voor het conversieratio.

SEO gerelateerde content schrijven

Wanneer je aan de slag gaat met het schrijven van SEO gerelateerde content, is het belangrijk om te denken vanuit de lezer. Het is namelijk belangrijk dat je als tekstschrijver oog hebt voor dat waar mensen naar op zoek zijn, en waar zij graag meer over willen lezen. Het is daarom ook belangrijk om goed na te denken over de zoekwoorden die jij wil gaan gebruiken bij het schrijven van je teksten. Voor het optimaliseren van de SEO kan het ook raadzaam zijn om gebruik te maken van een conversie specialist.

Schrijf met passie en voor de zoekmachines

Wanneer je aan de slag gaat met het schrijven van SEO gerelateerde content is het belangrijk dat je schrijft met behulp van een bepaalde overtuigingskracht. Je laat zien waarom mensen juist voor jouw producten of diensten moeten kiezen of voor die van een klant waarvoor jij de content verzorgt. Wanneer je op een creatieve manier omgaat met het gebruiken van veel voorkomende zoekwoorden, zul je zien dat het conversiepercentage op jouw website, of die van je klant zal toenemen. Soms kan het dus wel eens zinvol zijn om ‘out of the box’ te denken.

Mijnzzp.nl