Voeger

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Voeger?

Een voeger is gespecialiseerd in het voegen van gevels, tuinmuren en ander metselwerk. Daarnaast is de voeger gespecialiseerd in diverse gevelbehandelingen, zoals het reinigen van oude gevels of het impregneren van gevels. Het reinigen van oude gevels kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, afhankelijk van de wensen van de klant. Denk hierbij aan het schoonspuiten van de gevel met koud of warm water, aan het stralen van de gevel en aan het chemisch reinigen van gevels. Als voeger kan je verschillende soorten metselwerk voegen zoals gevels, tuinmuren, poeren en schoorstenen. Een voeger is meestal gespecialiseerd in verschillende soorten voegen, zoals een normale voeg, een knipvoeg of een snijvoeg. Daarnaast weet de voeger precies welke verhouding er gebruikt moeten worden voor het voegwerk om de uiteindelijke hardheid en de kleur te kunnen bepalen van het voegwerk. Als voeger voeg je dus niet alleen maar ben je een totaalspecialist op het gebied van voegwerk, wat betrekking kan hebben op nieuw metselwerk en op oud metselwerk.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Voeger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Voeger

Welke opleiding is nodig om Voeger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Voeger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Voeger

Wat is het salaris en tarief van een Voeger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Voeger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Voeger zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl