Stratenmaker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Stratenmaker?

Stratenmaker is een vakman die straten, stoepen, pleinen of tuinen aanlegt. De stratenmaker heeft verstand van de verschillende ondergronden die hij tegen kan komen en weet vaak in één blik hoe een bepaalde steensoort het mooist gelegd kan worden. De meeste bestrating die de stratenmaker aanlegt komt op een zandbed te liggen. Deze ondergrond is eerst stevig verdicht door middel van een trilmachine. Wanneer dit niet gedaan wordt, is de kans groot dat de bestrating na het leggen verzakt. Dan zijn de werkzaamheden voor niks zijn geweest wat zonde is.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Stratenmaker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Stratenmaker

Welke opleiding is nodig om Stratenmaker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Stratenmaker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Stratenmaker

Wat is het salaris en tarief van een Stratenmaker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Stratenmaker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Stratenmaker zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl