Sloper

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Sloper?

Een sloper sloopt zoals het woord het al aangeeft. Hierbij kan men denken aan gebouwen die in zijn geheel gesloopt worden of gedeeltelijk. In het laatste geval komt het vaak voor dat bij renovatie een aannemer de sloper opdracht geeft om het gebouw te slopen zodat hij later weer kan gaan opbouwen. Ook kan een sloper ingeroepen worden wanneer een gebouw brand- of water schade heeft opgelopen. In deze gevallen zullen de aangetaste delen van het gebouw verwijderd worden. Bij grote gebouwen komt het steeds meer voor dat de verschillende materialen gescheiden afgevoerd worden. In dit geval is de sloper ook verantwoordelijk voor het gescheiden opslaan van het afval. Dit doet men omdat de materialen weer te verkopen zijn. Koper, ijzer en lood zijn bijvoorbeeld prima los te verkopen. Bij oude gebouwen met houten constructies komt het nogal eens voor dat er grote lange balken verwerkt zijn. Deze balken zijn ook weer prima te verkopen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Sloper

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Sloper

Welke opleiding is nodig om Sloper te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Sloper? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Sloper

Wat is het salaris en tarief van een Sloper? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Sloper in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl