Team Mijnzzp

Mijnzzp.nl

Op Mijnzzp.nl bieden wij de mogelijkheid om artikelmarketing te bedrijven door het publiceren van artikelen. Alle ingezonden artikelen worden geplaatst op de voorpagina en krijgen aandacht in de redactionele weblog. Artikelmarketing is een effectieve strategie voor ondernemers die hun producten of diensten willen promoten onder een brede doelgroep. Uiteraard voorzien wij de artikelen van backlinks naar relevante websites, inclusief bijpassende ankertekst. Met expertise in onlinemarketing, hebben wij voor diverse gerenommeerde partijen gewerkt en hechten we veel waarde aan kwalitatieve artikelmarketing. Het leveren van waardevolle content is essentieel in onze benadering van artikelmarketing. Op deze pagina leggen we uit wat we specifiek voor u kunnen betekenen.

Inhoudsopgave:

Artikel marketing

Mijnzzp.nl trekt maandelijks veel bezoekers en is een invloedrijke website, waardoor we een groot deel van werkend Nederland bereiken. Een aanzienlijk deel van onze bezoekers bestaat uit zzp'ers, mkb'ers, scholieren en mensen die op zoek zijn naar informatie en opleidingen. Hierdoor wordt het al snel interessant om een artikel te publiceren op Mijnzzp.nl via artikelmarketing. 

Aanleveren campagnemateriaal

In dit geval levert u zelf een informatief artikel aan dat relevant is voor ons algemene (zzp) publiek (na beoordeling door ons). Commerciële uitingen worden gepubliceerd met de toevoeging 'in samenwerking met'. Wij hanteren een vaste vergoeding voor het publiceren van een gesponsord artikel. We plaatsen alleen hoogwaardige en relevante artikelen die passen bij onze doelgroep. Voor ons betekent artikelmarketing het opbouwen van een langdurige en betrouwbare relatie. Online marketing en contentmarketing zijn onze specialisaties voor verschillende gerenommeerde aanbieders. Voor meer informatie kunt u ons mailen via de onderstaande knop. 

Backlink opnemen in bestaande artikelen

Wij publiceren dagelijks nieuwe interessante artikelen voor onze doelgroep. In onze eigen artikelen is het mogelijk om een backlink op te laten nemen. Deze vorm van artikel marketing is populair en effectief. Mail ons voor de mogelijkheden. 

Link opnemen bij beroepen

Bij de beschrijvingen van de beroepen op Mijnzzp.nl kunnen wij tegen een vergoeding een link opnemen naar uw dienst of product, met uitzondering van de eerste alinea van de tekst. Deze link kan bijvoorbeeld verwijzen naar een door u aangeboden opleiding, product of dienst. Wij plaatsen deze link als deze interessant is voor het algemene (zzp) publiek van onze website (na beoordeling door ons). Wij bieden deze backlink aan tegen een vaste vergoeding voor een periode van twee jaar. 

Menubalk beroepen

In overleg met u kunnen wij een link opnemen in de menubalk naar uw eigen website, zichtbaar op alle sectoren. Door uw link toe te voegen, bent u dagelijks zichtbaar voor veel bezoekers. Wij bieden deze mogelijkheid aan op maandelijkse basis en vragen hiervoor een vaste vergoeding. Deze optie staat los van het aantal gerealiseerde bezoekers of leads die hieruit voortkomen. Het betreft dus geen artikelmarketing. We bespreken hoe we een campagne starten en maken duidelijke afspraken.

Logo Mijnzzp.nl 

Mogelijkheden samenwerking persbericht

Als u ons een persbericht stuurt, nemen wij deze kosteloos op in ons weblog "persberichten". Dit weblog en uw persbericht zijn dan toegankelijk via https://www.mijnzzp.nl/Weblogs/Persberichten. Wij stellen wel eisen aan het persbericht: het persbericht moet nieuwswaarde hebben en mag niet alleen bedoeld zijn voor bedrijfspromotie en geen commerciële uitingen bevatten. 

Persberichten uitsturen

Wij realiseren ons dat onlinemarketing in combinatie met persberichten van groot belang is voor bedrijven. Desondanks beschouwen wij persberichten niet als een vorm van artikelmarketing. Een goed persbericht dient daarnaast slechts een beperkt aantal links naar externe websites te bevatten, en persberichten met een louter commerciële boodschap nemen wij niet op. Een persbericht moet gericht zijn op het vergroten van de naamsbekendheid door middel van nieuwswaarde.

We ontvangen veel berichten van bedrijven die wij wegens diverse redenen niet opnemen. Een persbericht mag wel een link bevatten naar een externe website of verschillende websites, zolang de feitelijke informatie maar nieuwswaarde heeft voor onze bezoekers en er een juiste balans is tussen backlinks en content. Links naar producten of diensten in een persbericht nemen wij niet op. Het promoten van producten of diensten valt namelijk onder de doelgroep van contentmarketing. Het verwijzen naar een commerciële campagne binnen een persbericht is niet toegestaan. 

Online advertising voorbeelden:

  1. Artikel marketing voorbeeld
  2. Artikel marketing voorbeeld
  3. Artikel marketing voorbeeld
  4. Artikel marketing voorbeeld 

Wat is branded content?

Branded content verwijst naar inhoud die wordt gecreëerd door een merk of bedrijf met als doel hun producten of diensten te promoten. Het is een vorm van reclame die tot doel heeft het publiek te informeren, terwijl het merk subtiel wordt gepromoot. Branded content kan verschillende vormen aannemen, zoals artikelen, video's, podcasts of sociale media-inhoud. 

Aanvraag native advertising  

Mijnzzp.nl statistieken en autoriteit

  

Contactgegevens:

Mijnzzp.nl
Egbert Wrekenhorst
Kampsestraat 35
6687 AS Angeren
KvK-nummer 9117924
Btw-nummer NL001857657B80 

Heeft u interesse om meer te weten te komen over Egbert Wrekenhorst? Volg dan dit privékanaal.

Mijnzzp.nl