Team Mijnzzp

Op Mijnzzp.nl bieden wij de mogelijkheid tot native advertising door artikelen te plaatsen. Alle artikelen worden geplaatst op de voorpagina en lopen vervolgens mee in de weblog “van de redactie”. Native advertising is interessant voor ondernemers die producten of diensten onder de aandacht willen brengen bij een brede doelgroep. Vanzelfsprekend nemen wij ook linken op in het artikel, inclusief bijpassende ankertekst. Op deze pagina beschrijven we wat we voor u kunnen betekenen.

Adverteren op Mijnzzp.nl

Mijnzzp.nl heeft ongeveer 100.000 unieke bezoekers per maand, waardoor wij een groot deel van werkend Nederland bereiken. Een groot deel van onze bezoekers betreft zzp'ers, mkb'ers, scholieren en mensen die zoekend zijn naar informatie en opleidingen. Hierdoor is het al snel interessant om een artikel te plaatsen op Mijnzzp.nl.

In dit geval levert u zelf een informatief artikel aan, dat voor het algemene (zzp) publiek van onze website interessant is (door ons te beoordelen). Betaalde content plaatsen wij met de aanvulling “in samenwerking met”. Wij hanteren een vaste vergoeding voor het plaatsen van een gesponsord artikel. Voor meer informatie kunt u ons mailen via de onderstaande knop.

Link samenwerking bij beroepen

Bij de beschrijving van de beroepen op Mijnzzp.nl kunnen wij tegen een vergoeding een link opnemen naar uw dienst of product, behalve in de eerste alinea van de tekst. Deze link kan bijvoorbeeld verwijzen naar een door u aangeboden opleiding, product of dienst. Wij kunnen deze link plaatsen als deze voor het algemene (zzp) publiek van onze website interessant is (door ons te beoordelen). Wij bieden deze backlink aan tegen een vaste vergoeding van € 150,- exclusief btw voor een periode van twee jaar. Mail hiervoor de gewenste link, de ankertekst en de locatie van de backlink. Voor de factuur ontvangen wij ook graag uw bedrijfsgegevens.

Menubalk beroepen

Wij kunnen in overleg met u een link opnemen in de menubalk die zichtbaar is op alle beroepspagina's. Door het opnemen van uw link bent u dagelijks zichtbaar bij veel bezoekers. Wij bieden deze mogelijkheid per maand aan en vragen hiervoor een vaste vergoeding. Deze optie staat los van het aantal gerealiseerde bezoekers of leads die hieruit ontstaan.

Persberichten

Als u ons een persbericht stuurt, nemen wij deze kosteloos op in ons weblog "persberichten". Dit weblog en uw persbericht zijn dan toegankelijk via https://www.mijnzzp.nl/Weblogs/Persberichten. Wij stellen wel eisen aan het persbericht: het persbericht moet nieuwswaarde hebben en mag niet alleen bedoeld zijn voor bedrijfspromotie.

Aanvraag native advertising

Mijnzzp.nl statistieken

Video samenwerking met Mijnzzp.nl:

Meer ontdekken van Egbert Wrekenhorst? Volg dan dit privékanaal.

Mijnzzp.nl