Team Mijnzzp

Mijnzzp.nl

Op Mijnzzp.nl bieden wij de mogelijkheid tot artikel marketing door artikelen te publiceren. Alle artikelen worden geplaatst op de voorpagina en lopen vervolgens mee in de weblog “van de redactie”. Artikel marketing is interessant voor ondernemers die producten of diensten onder de aandacht willen brengen bij een brede doelgroep. Vanzelfsprekend nemen wij ook backlinks op naar in het artikel, inclusief bijpassende ankertekst. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor verschillende bekende partijen en hechten veel waarde aan goede artikel marketing. Goede content is erg belangrijk wanneer we het hebben over artikel marketing. Op deze pagina beschrijven we wat we voor u kunnen betekenen.

Artikel marketing

Mijnzzp.nl heeft maandelijks veel bezoekers en is een sterke website, waardoor wij een groot deel van werkend Nederland bereiken. Een groot deel van onze bezoekers betreft zzp'ers, mkb'ers, scholieren en mensen die zoekend zijn naar informatie en opleidingen. Hierdoor is het al snel interessant om een artikel te publiceren op Mijnzzp.nl door middel van artikel marketing.

In dit geval levert u zelf een informatief artikel aan, dat voor het algemene (zzp) publiek van onze website interessant is (door ons te beoordelen). Commerciële uitingen publiceren wij met de aanvulling “in samenwerking met”. Wij hanteren een vaste vergoeding voor het publiceren van een gesponsord artikel. Wij nemen alleen relevante artikelen op van goede kwaliteit. Online marketing en content marketing zijn onze specialisaties voor verschillende bekende aanbieders. Artikel marketing bestaat voor ons uit het opbouwen van een langdurige betrouwbare relatie. Voor meer informatie kunt u ons mailen via de onderstaande knop.

Backlink opnemen in bestaande artikelen

Wij publiceren dagelijks nieuwe interessante artikelen voor onze doelgroep. In onze eigen artikelen is het mogelijk om een backlink op te laten nemen. Deze vorm van artikel marketing is populair en effectief. Zie voor alle beschikbare artikelen, voorwaarden en de prijs onze Backlinks Excel lijst.

Link opnemen bij beroepen

Bij de beschrijving van de beroepen op Mijnzzp.nl kunnen wij tegen een vergoeding een link opnemen naar uw dienst of product, behalve in de eerste alinea van de tekst. Deze link kan bijvoorbeeld verwijzen naar een door u aangeboden opleiding, product of dienst. Wij kunnen deze link plaatsen als deze voor het algemene (zzp) publiek van onze website interessant is (door ons te beoordelen). Wij bieden deze backlink aan tegen een vaste vergoeding van € 150,- exclusief btw voor een periode van twee jaar. Mail hiervoor de gewenste link, de ankertekst en de locatie van de backlink. Voor de factuur ontvangen wij ook graag uw bedrijfsgegevens. Deze manier van content marketing is vooral gericht op optimalisatie van websites.

Menubalk beroepen

Wij kunnen in overleg met u een link opnemen in de menubalk naar uw eigen website die zichtbaar is op alle beroepspagina's. Door het opnemen van uw link bent u dagelijks zichtbaar bij veel bezoekers. Wij bieden deze mogelijkheid per maand aan en vragen hiervoor een vaste vergoeding. Deze optie staat los van het aantal gerealiseerde bezoekers of leads die hieruit ontstaan. Deze mogelijkheid betreft dus geen artikel marketing. We bespreken hoe we een campagne starten en maken duidelijke afspraken.

Logo Mijnzzp.nl

Mogelijkheden samenwerking persbericht

Als u ons een persbericht stuurt, nemen wij deze kosteloos op in ons weblog "persberichten". Dit weblog en uw persbericht zijn dan toegankelijk via https://www.mijnzzp.nl/Weblogs/Persberichten. Wij stellen wel eisen aan het persbericht: het persbericht moet nieuwswaarde hebben en mag niet alleen bedoeld zijn voor bedrijfspromotie en geen commerciële uitingen bevatten.

Persberichten versturen

Wij zijn ons ervan bewust dat online marketing in combinatie met persberichten van groot belang is voor bedrijven. Wij beschouwen persberichten echter niet als een vorm van artikel marketing. Een goed persbericht dient slechts een beperkt aantal links naar externe websites te bevatten. Persberichten met een commerciële boodschap nemen wij niet op.

Een persbericht moet gericht zijn op het bevorderen van de naamsbekendheid. Wij krijgen veel berichten van bedrijven die wij om verschillende factoren niet opnemen. Een persbericht mag wel een link hebben naar een externe website of verschillende websites. Zolang de feitelijke informatie maar nieuwswaarde heeft voor onze bezoekers en er sprake is van een juiste balans backlinks.

Links naar producten of diensten in een persbericht nemen wij niet op. Reclame maken voor producten of diensten behoort tot de doelgroep content marketing. Het verwijzen naar een commerciële campagne binnen een persbericht is niet toegestaan.

Aanvraag native advertising

Mijnzzp.nl statistieken en autoriteit

Heeft u interesse om meer te weten te komen over Egbert Wrekenhorst? Volg dan dit privékanaal.

Mijnzzp.nl