Klusjesman

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Klusjesman?

Een klusjesman is een vakman die particulieren en/of bedrijven op allerlei manieren kan helpen. Een klusjesman wordt ook wel een manusje-van-alles genoemd of een duizendpoot. Of het nu het helpen is bij het opruimen van een zolder of het ophangen van een schilderij, een klusjesman draait er over het algemeen zijn hand niet voor om. Een ander groot voordeel van klusjesmannen is dat klusjesmannen over het algemeen heel flexibel werken en niet gebonden zijn aan specifieke klussen. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden waarbij een klusjesman kan helpen. Een klusjesman zal over het algemeen alle werkzaamheden aanpakken waar hij verstand van heeft. Dit alles om een klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Een klusjesman heeft over het algemeen een goed uitgeruste bus vol met gereedschap om diverse klussen uit te kunnen uitvoeren. Ook het naar de stort rijden om wat afval te dumpen voor klanten is meestal geen enkel probleem. De benaming klusjesman is van toepassing omdat klusjesmannen over het algemeen aangemerkt moeten worden als allround vakman die beschikken over veel kennis van klussen. Dit zal inhouden dat meeste klusjesmannen diverse werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals timmeren, tuinieren, metselen of bijvoorbeeld stukadoren. Eigenlijk kan een goede klusjesman voor alle denkbare klusjes ingeschakeld worden in en rond het huis.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Klusjesman

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Klusjesman

Welke opleiding is nodig om Klusjesman te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Klusjesman? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Klusjesman

Wat is het salaris en tarief van een Klusjesman? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Klusjesman in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Klusjesman zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl