Klusjesman

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Klusjesman?

Een klusjesman is iemand die op allerlei manieren kan helpen. Een klusjesman wordt ook wel een manusje-van-alles genoemd. Of het nu helpen is bij het opruimen van zolder of een schilderij ophangen is, de klusjesman draait er over het algemeen niet zijn hand voor om. Een prettige bijkomstigheid van een klusjesman is vaak dat deze flexibel is en vaak snel kan komen wanneer een klant hier behoefte aan heeft. Dit zijn maar een paar voorbeelden waar een klusjesman bij kan helpen. Een klusjesman zal over het algemeen alles aanpakken waar hij verstand van heeft. Dit alles om een klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. De klusjesman heeft dan ook vaak een goed uitgeruste bus vol met gereedschap om klussen te kunnen uitvoeren. Ook een keer naar de stort rijden om wat afval te dumpen is vaak geen enkel probleem. De meeste klusjes duren maximaal één of twee dagen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Klusjesman

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Klusjesman

Welke opleiding is nodig om Klusjesman te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Klusjesman? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Klusjesman

Wat is het salaris en tarief van een Klusjesman? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Klusjesman in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Klusjesman zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl