Keukenmonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Keukenmonteur?

Een keukenmonteur is een vakman die gespecialiseerd is in het plaatsen van keukens. Deze vakman kan voor een keukenwinkel werken of worden ingeschakeld op inhuur basis door de keukenwinkel. Om als keukenmonteur te kunnen werken is het nodig dat de vakman netjes kan werken. Een keuken is voor veel mensen een hele investering. Ze verwachten dan ook dat de keuken strak geplaatst wordt. Zo is het afstellen van het onderframe en de bovenkastjes een secuur klusje. Het is belangrijk dat alles netjes waterpas staat anders kan je dit terugzien wanneer de deurtjes in de kasten gehangen worden. Ook dient de keukenmonteur verstand te hebben van de apparatuur die geplaatst wordt in de keuken. De apparatuur is vaak erg kostbaar en moet dan ook op de juiste manier geplaatst en aangesloten worden. Als een oven bijvoorbeeld niet goed ventileert dan kan deze snel kapot gaan. Ook de keuken zelf kan hierdoor schade oplopen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Keukenmonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Keukenmonteur

Welke opleiding is nodig om Keukenmonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Keukenmonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Keukenmonteur

Wat is het salaris en tarief van een Keukenmonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Keukenmonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Keukenmonteur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl