Badkamermonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Badkamermonteur?

Een badkamermonteur is een specialist op het gebied van badkamers en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan het slopen van de badkamers tot aan de oplevering van de nieuwe badkamer. Vaak regelt de badkamermonteur de hele begeleiding van A tot Z voor de klant. Een badkamer vernieuwen is meestal geen simpele en goedkope klus, waardoor het voor klanten fijn is als ze met een specialist te maken hebben. Het grote voordeel van een badkamermonteur is dat de klanten één aanspreekpunt hebben en dat ze dus niet zelf op zoek hoeven te gaan naar verschillende vakmensen. De badkamermonteur heeft meestal een heel netwerk van specialisten, waardoor de badkamer verbouwing meestal sneller uitgevoerd kan worden, omdat de specialisten op elkaar ingespeeld zijn. Een badkamer verbouwen neemt doorgaans al snel twee weken in beslag. De badkamermonteur kan meestal ook een tijdelijke douchevoorziening realiseren, zodat de klanten gewoon kunnen douchen tijdens de bouw periode. In de praktijk is het niet ondenkbaar dat een badkamermonteur ook sanitair en tegels verkoopt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Badkamermonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Badkamermonteur

Welke opleiding is nodig om Badkamermonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Badkamermonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Badkamermonteur

Wat is het salaris en tarief van een Badkamermonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Badkamermonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Badkamermonteur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl