Badkamermonteur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Badkamermonteur?

Een badkamermonteur is een allround vakman die zich heeft gespecialiseerd in badkamers en alles wat daarbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van badkamers, het opbouwen van badkamers en aan het aanleveren van alle benodigde materialen die nodig zijn om een badkamer te kunnen opbouwen. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een badkamermonteur het beste omschrijven als het uit handen nemen van alle werkzaamheden die te maken hebben met nieuwe badkamers. Het vernieuwen van badkamers is meestal geen simpele opgave omdat het vernieuwen van badkamers relatief gezien veel werk is. Daarnaast is het zo dat er in de meeste gevallen verschillende vaklieden ingeschakeld moeten worden om een nieuwe badkamer te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een sloper, tegelzetter, elektricien en loodgieter die allemaal verantwoordelijk zijn voor specifieke werkzaamheden. Een badkamermonteur beschikt meestal over een netwerk van vaklieden, waardoor een badkamer verbouwing relatief snel uitgevoerd kan worden, omdat de verschillende vaklieden op elkaar ingespeeld zijn. Het grote voordeel van een badkamermonteur is dat de opdrachtgever één aanspreekpunt heeft en dat de klant niet zelf op zoek hoeft naar verschillende vakmensen. Het is de badkamermonteur die alle begeleidende werkzaamheden uit handen neemt voor de klant. Als badkamermonteur zul je in de meeste gevallen ook zelf verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden, zoals het slopen van badkamers en het installeren van alle badkamervoorzieningen. De inhoudelijke werkzaamheden van een badkamermonteur kunnen verschillen per opdracht, omdat er ook sprake kan zijn van meerdere vaklieden die allemaal specifieke werkzaamheden uitvoeren. Een badkamermonteur moet aangemerkt worden als allround vakman die inzetbaar is voor alle voorkomende werkzaamheden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Badkamermonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Badkamermonteur

Welke opleiding is nodig om Badkamermonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Badkamermonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Badkamermonteur

Wat is het salaris en tarief van een Badkamermonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Badkamermonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Badkamermonteur zijn vaak ook:

Boekhoudsoftware vergelijken voor Badkamermonteur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Badkamermonteur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl