Badkamermonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Badkamermonteur?

Een badkamermonteur is een vakman die zich heeft gespecialiseerd in badkamers en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan het slopen van bestaande badkamers, het opbouwen van nieuwe badkamers en aan het aanleveren van alle benodigde materialen die nodig zijn om een badkamer te kunnen opbouwen. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een badkamermonteur het beste omschrijven als het uit handen nemen van alle werkzaamheden die te maken hebben met nieuwe badkamers. Het vernieuwen van badkamers is meestal geen simpele opgave omdat het vernieuwen van badkamers relatief gezien veel werk is. Daarnaast is het zo dat er in de meeste gevallen verschillende vaklieden ingeschakeld moeten worden bij een nieuwe badkamers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sloper, tegelzetter, elektricien en loodgieter die allemaal verantwoordelijk zijn voor specifieke werkzaamheden. Een badkamermonteur beschikt over het algemeen over een heel netwerk van vaklieden, waardoor een badkamer verbouwing in de meeste gevallen sneller uitgevoerd kan worden, omdat de verschillende vaklieden op elkaar ingespeeld zijn. Het grote voordeel van een badkamermonteur is dat de klanten één aanspreekpunt hebben en dat klanten niet zelf op zoek hoeven naar alle verschillende vakmensen. Het is de badkamermonteur die alle begeleidende werkzaamheden uit handen neemt voor de klanten. Als badkamermonteur zal je in de meeste gevallen ook zelf verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals het slopen van badkamers en het installeren van alle badkamervoorzieningen. De inhoudelijke werkzaamheden van een badkamermonteur kunnen verschillen per opdracht, omdat er ook sprake kan zijn van meerdere vaklieden die allemaal specifieke werkzaamheden uitvoeren.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Badkamermonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Badkamermonteur

Welke opleiding is nodig om Badkamermonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Badkamermonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Badkamermonteur

Wat is het salaris en tarief van een Badkamermonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Badkamermonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Badkamermonteur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl