Behanger

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Behanger?

Het beroep behanger is meteen duidelijk. Een behanger behangt muren. De behanger zorgt er voor dat oneffenheden in de muur van te voren verwijderd zijn zodat dit niet later, wanneer het behang op de muur hangt, zichtbaar is. Dit kan hij zelf doen of door iemand anders laten doen wanneer de muren te slecht zijn. De kunst van behangen is dat het net is of er één grote print tegen de muur geplaatst is zonder naden en dat de afbeeldingen netjes overlopen op de verschillende stroken behang. Ook is het belangrijk dat er geen luchtbellen ontstaan achter het behang. Kleine luchtbellen zijn nog wel te verwijderen door er een gaatje in te prikken maar bij grote luchtbellen is dit al lastiger.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Behanger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Behanger

Welke opleiding is nodig om Behanger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Behanger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Behanger

Wat is het salaris en tarief van een Behanger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Behanger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Behanger zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl