Dakdekker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Dakdekker?

Het beroep dakdekker bestaat uit het waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij maken van daken. Het maakt niet uit of dit platte daken of hellende daken zijn. Dakbedekking in welke vorm dan ook moet zorgen voor een prettig woonklimaat gedurende een lange periode. Bij platte daken is het belangrijk dat de dakbedekking geheel waterdicht is. Deze daken worden iets afwaterend gemaakt door het dakbeschot iets schuin te plaatsen naar de afvoer of door met isolatie te werken die op afschot is. De bedoeling is dat het water dan netjes naar een afvoer loopt en het dak niet kan overstromen of constant onder water blijft staan.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Dakdekker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Dakdekker

Welke opleiding is nodig om Dakdekker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Dakdekker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Dakdekker

Wat is het salaris en tarief van een Dakdekker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Dakdekker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Dakdekker zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl