Gevelreiniger

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Gevelreiniger?

Het beroep gevelreiniger bestaat uit het reinigen van gevels zoals het woord al omschrijft. Het beroep kan onder diverse branches vallen maar deze vinden wij passen onder bouw, bij voeger. Wij gaan dan ook in dit geval uit van het reinigen van gevels ten behoeve van nieuw voegwerk.Een gevel van een huis kan op den duur erg smerig worden. Dit komt door vuil wat in de lucht hangt en het langsrijden van verkeer. Vaak valt het pas op hoe smerig een gevel is wanneer een van de buren het laat reinigen. Wat vaak opvalt is dat als een iemand start de rest vaak snel volgt. Het is belangrijk te kijken waar uw gevel het best mee schoon gemaakt kan worden. Niet iedere steen is even hard en kan beschadigen wanneer het verkeerd gereinigd wordt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Gevelreiniger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Gevelreiniger

Welke opleiding is nodig om Gevelreiniger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Gevelreiniger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Gevelreiniger

Wat is het salaris en tarief van een Gevelreiniger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Gevelreiniger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Gevelreiniger zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl