Belastingadviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Belastingadviseur?

Een belastingadviseur is een specialist op het gebied van belastingen. Een ander woord voor belastingadviseur is ook wel fiscalist. De belastingadviseur geeft adviezen op het gebied van belastingen aan bedrijven of particulieren. Het komt ook veel voor dat de belastingadviseur de aangiftes voor bedrijven en particulieren verzorgt. Een belastingadviseur werkt vaak veel samen met advocaten en accountants. Het beroep belastingadviseur is in Nederland een vrij beroep. Er zijn veel mensen die advies nodig hebben op het gebied van belastingen. Dit komt mede doordat er veel regels zijn die ook nogal eens veranderen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Belastingadviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Belastingadviseur

Welke opleiding is nodig om Belastingadviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Belastingadviseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Belastingadviseur

Wat is het salaris en tarief van een Belastingadviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Belastingadviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Belastingadviseur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl