Bouwopruimer

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bouwopruimer?

Een bouwopruimer is verantwoordelijk voor het schoon en dus veilig houden van een bouwlocatie. Het beroep bouwopruimer komt eigenlijk alleen op grote bouwplaatsen voor. Op kleinere projecten wordt het schoonhouden vaak door de verschillende vaklieden zelf gedaan. Wie wel eens op grote bouwlocaties komt weet dat rotzooi vaak erg hinderlijk is en zelfs gevaarlijk kan zijn. Het is de taak van de bouwopruimer om er voor te zorgen dat dit niet kan gebeuren. Wanneer het een rotzooi is op een bouwlocatie is het tevens niet fijn werken. Vooral wanneer er een ploeg mensen gewerkt heeft in een huis kan er nogal eens wat rotzooi achterblijven. Deze, bijvoorbeeld timmerlieden, moeten in een rap tempo door naar het volgende huis om hun werkzaamheden te doen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Bouwopruimer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Bouwopruimer

Welke opleiding is nodig om Bouwopruimer te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bouwopruimer? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bouwopruimer

Wat is het salaris en tarief van een Bouwopruimer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bouwopruimer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Bouwopruimer zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl