Schoonheidsspecialist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Schoonheidsspecialist?

Een schoonheidsspecialiste is iemand die behandelingen aan het gezicht en lichaam geeft. Deze behandelingen hebben een verzorgend en ontspannend karakter. Om deze behandeling te kunnen geven is het belangrijk dat een schoonheidsspecialiste eerst een intakegesprek heeft met de klant, om tot een goed behandelplan te kunnen komen. Naast de verzorging in de salon verkoopt een schoonheidsspecialiste ook vaak allerlei producten die te maken hebben met verzorging, zoals make-up en andere cosmetische producten.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Schoonheidsspecialist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Schoonheidsspecialist

Welke opleiding is nodig om Schoonheidsspecialist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Schoonheidsspecialist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Schoonheidsspecialist

Wat is het salaris en tarief van een Schoonheidsspecialist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Schoonheidsspecialist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...