Stylist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Stylist?

Stylist is een algemene benaming voor vaklieden die andere mensen stijladvies geven. Er bestaan diverse soorten stylisten zoals kledingstylisten, interieurstylisten, voedingstylisten, make-up stylisten en mode stylisten. Voor welke werkzaamheden een stylist precies verantwoordelijk zal zijn kan dan ook per stylist verschillen, omdat er nu eenmaal verschillende soorten stylisten zijn. In het algemeen kunnen we stellen dat een stylist in alle gevallen verantwoordelijk zal zijn voor het totaalplaatje. Een stylist is dus een vakman of vakvrouw die beschikt over specifieke kennis en vaardigheden waardoor iemand aangemerkt kan worden als stylist. Het beroep stylist is binnen diverse branches aan te merken als belangrijk beroep, omdat een stylist er voor zal zorgen dat alles tot in de puntje verzorgd is en ook klopt als totaalplaatje. Met andere woorden hoeven mensen zich geen zorgen te maken als ze gebruik maken van een stylist. Een stylist is ook aan te merken als een soort van trendwachter, die op de hoogte zal zijn van de laatste modetrends en stijlen. Het beroep stylist moet verder vrij algemeen gezien worden, omdat een stylist werkzaam kan zijn binnen verschillende branches op verschillende manieren.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Stylist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Stylist

Welke opleiding is nodig om Stylist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Stylist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Stylist

Wat is het salaris en tarief van een Stylist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Stylist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl