Stylist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Stylist?

Een stylist is iemand die gespecialiseerd is in het geven van stijladvies. Er bestaan velende soorten stylisten zoals kleding-, voeding- en woningstylisten. De bekendste vorm is toch wel de mode- of kledingstylist. Een modestylist doet meer dan alleen adviseren op het gebied van kleding, hij of zij is verantwoordelijk voor het totaalplaatje. Daarnaast zal een goede stylist steeds op zoek zijn naar nieuwe modetrends en mogelijkheden. Een stylist kan dus aan cliënten zeer veel verschillende diensten aanbieden die niet alleen te maken hoeven te hebben met kleding. Ook de make-up of haarstijl kunnen prima meegenomen worden door een stylist. Het is natuurlijk wel zeer belangrijk dat de stylist een scherp oog heeft voor nieuwe modetrends en stijl.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Stylist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Stylist

Welke opleiding is nodig om Stylist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Stylist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Stylist

Wat is het salaris en tarief van een Stylist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Stylist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl