Nagelstyliste

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Nagelstyliste?

Een nagelstyliste verzorgt nagels. Veel vrouwen vinden het belangrijk om goed verzorgde nagels te hebben. Een nagelstyliste is hier in gespecialiseerd. De styliste kan kunstnagels aanbrengen bij de klant. Door deze nagels krijgt de klant mooie en verzorgde nagels. De styliste kan ook de nagel van de klant bijwerken wanneer dit nodig is. Ook heeft de styliste verstand van verschillende vijltechnieken. Een veel gebruikte vorm om nagels te verlengen of te verstevigen is de acrylnagel. Acrylnagels worden gemaakt met een mengsel van poeder en vloeistof. Hierdoor ontstaat een kneedbaar bolletjes dat met een penseel op de nagel wordt aangebracht. Het acryl droogt in enkele minuten maar de volledige uitharding vindt pas plaats na 24 uur. Alle kleuren nagels zijn mogelijk op deze manier.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Nagelstyliste

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Nagelstyliste

Welke opleiding is nodig om Nagelstyliste te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Nagelstyliste? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Nagelstyliste

Wat is het salaris en tarief van een Nagelstyliste? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Nagelstyliste in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Nagelstyliste zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl