Team Mijnzzp

Wat doet een Groothandelaar (beauty sector)?

Een groothandelaar uiterlijke verzorging is een ondernemer of bedrijfsleider, die aangemerkt moet worden als totaal leverancier op het gebied van uiterlijke verzorging. Over het algemeen zal een groothandelaar uiterlijke verzorging alleen aan ondernemers verkopen, die actief zijn in de beauty sector, en niet verkopen aan particulieren. De meeste groothandels gericht op uiterlijke verzorging verkopen verschillende producten en werkmaterialen. Denk hierbij aan behandelstoelen, werktafels, afslank apparatuur, naalden, make-up, maskers, hars, reinigingsmiddelen, beauty koffers, kunstnagels, mondmaskers en aan wellness producten. De groothandel uiterlijke verzorging is divers en kent verschillende specialisaties, zoals make-up, kappersbenodigdheden, pedicure producten en producten voor lichaamsverzorging. Daarnaast verkopen de meeste groothandelaren andere producten, zoals werkkleding en losse accessoires. Meestal is het ook mogelijk om via de groothandel opleidingen of cursussen te volgen gericht op uiterlijke verzorging. De meeste groothandels hebben goede contacten met hun toeleveranciers en hebben daarom een brede kennis van de markt. Als groothandelaar uiterlijk verzorging ben je actief binnen een concurrerende markt, waarbinnen innovatie, styling en trends een belangrijke rol spelen. De beauty sector is een grote markt, waarbinnen veel bedrijven actief zijn. Een groothandelaar uiterlijke verzorging heeft relatief veel te maken met kleine ondernemers, die verschillende diensten kunnen aanbieden op het gebied van uiterlijke verzorging. Denk bijvoorbeeld aan schoonheidsspecialisten, visagisten, pedicures, nagelstylisten en aan specialisten, die werkzaam zijn binnen een afslankstudio. Over het algemeen zal een groothandelaar alleen de betere producten en werkmaterialen verkopen, die niet zomaar te vinden zijn bij gebruikelijke retailers. Dit kan wel per groothandelaar verschillen, omdat een groothandelaar zich ook op de retailsector kan richten.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Groothandelaar (beauty sector)

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Groothandelaar (beauty sector)

Welke opleiding is nodig om Groothandelaar (beauty sector) te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Groothandelaar (beauty sector)? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Groothandelaar (beauty sector)

Wat is het salaris en tarief van een Groothandelaar (beauty sector)? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Groothandelaar (beauty sector) in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Groothandelaar (beauty sector) zijn vaak ook:

Boekhoudsoftware vergelijken voor Groothandelaar (beauty sector)

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Groothandelaar (beauty sector) bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl