Bouwkundig adviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bouwkundig adviseur ?

Een bouwkundig adviseur kan veel onzekerheden weghalen bij het aankopen van een pand of advies geven bij een renovatie. Deze adviseur kan een bouwtechnisch keuringsrapport leveren waarin de staat van het gebouw tot in de puntjes wordt omschreven. Aan de hand van dit rapport kunt u verder bouwen. Een bouwkundig adviseur kan ook ingeschakeld worden door een V.V.E (vereniging van eigenaren). Door een rapport aan de voorzitter te overleggen kan de voorzitter in de vergadering voorleggen wat er allemaal gebeuren moet aan onderhoud. Er staat niet alleen in wat direct zal moeten gebeuren maar ook wat er nog aan zit te komen qua onderhoud. Het rapport is dan ook bedoeld om een duidelijk inzicht te geven in de te verwachten kosten.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Bouwkundig adviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Bouwkundig adviseur

Welke opleiding is nodig om Bouwkundig adviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bouwkundig adviseur ? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bouwkundig adviseur

Wat is het salaris en tarief van een Bouwkundig adviseur ? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bouwkundig adviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Bouwkundig adviseur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl