Projectleider bouw

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Projectleider bouw?

Een projectleider binnen de bouwsector is meestal verantwoordelijk voor één of meerdere projecten, die kunnen variëren van kleine tot grote projecten. De belangrijkste taak van een projectleider is het  op een goede manier voorbereiden van projecten en het houden van toezicht op lopende projecten. Als projectleider stuur je over het algemeen meerdere mensen aan, die allemaal betrokken zijn bij de projecten. Daarnaast zal je veel overleggen met andere betrokken partijen zoals architecten, planologen, gemeentes, aannemers en onderaannemers. Een projectleider is over het algemeen geen uitvoerder, omdat hij of zij juist aanwezig is op de bouwlocatie tijdens de bouwperiode. Als projectleider ben je juist meer werkzaam op de achtergrond en niet op de bouwlocatie zelf. Organisatorische vaardigheden zijn als projectleider onmisbaar, omdat deze in grote mate zullen bepalen of een project succesvol zal verlopen of niet. Van een projectleider wordt verwacht dat hij goed leiding kan geven en soms moeilijke beslissingen durft te nemen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Projectleider bouw

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Projectleider bouw

Welke opleiding is nodig om Projectleider bouw te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Projectleider bouw? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Projectleider bouw

Wat is het salaris en tarief van een Projectleider bouw? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Projectleider bouw in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl