Uitvoerder

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Uitvoerder?

Een uitvoerder is een vakman of vakvrouw die dagelijks op een bouwplaats aanwezig is om leiding te geven aan de mensen die op de bouwplaats aan het werk zijn. Een uitvoerder houdt urenregistratie bij en zorgt dat de juiste materialen of mensen op de plek zijn waar deze nodig zijn. De belangrijkste taak van een uitvoerder is het houden van toezicht op de bouwplaats. Wanneer er vragen zijn kan het personeel bij de uitvoerder terecht. Een uitvoerder is over het algemeen als eerste op de bouwlocatie en gaat als laatste weer weg. Wanneer een bouw erg groot is kan de uitvoerder ook nog een assistent uitvoerder aan het werk hebben als zijn rechterhand. Eén van de belangrijkste taken van de uitvoerder is het controleren op de juiste maatvoering en het constructiewerk.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Uitvoerder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Uitvoerder

Welke opleiding is nodig om Uitvoerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Uitvoerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Uitvoerder

Wat is het salaris en tarief van een Uitvoerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Uitvoerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Uitvoerder zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl