Uitvoerder

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Uitvoerder?

Een uitvoerder is een bouwkundige die dagelijks op een bouwplaats aanwezig is om leiding te geven aan de verschillende vaklieden op de bouwplaats. De belangrijkste taken van een uitvoerder zijn het houden van toezicht op de bouwplaats en het controleren van alle werkzaamheden. Vooral het controleren van alle maatvoering en constructiewerkzaamheden krijgt over het algemeen veel aandacht van een uitvoerder. Als er vragen zijn kan het personeel bij de uitvoerder terecht. Een uitvoerder is over het algemeen als eerste op de bouwlocatie en gaat als laatste weer weg. Als het een grote bouwlocatie betreft kan de uitvoerder ook gebruikmaken van een assistent-uitvoerder om de uitvoerder te ondersteunen. Een uitvoerder is ook verantwoordelijk voor het houden van zogenaamde bouwvergaderingen met onderaannemers, toezichthouders en de opdrachtgever. In deze bouwvergadering, die vaak iedere week gehouden wordt, wordt de voortgang van het bouwproject besproken en eventuele problemen die zich voortdoen op de bouwlocatie. Een uitvoerder moet technisch inzicht hebben en stressbestendig zijn. Ook moet een uitvoerder goed vooruit kunnen denken en eventuele problemen snel kunnen inschatten. Het is ook belangrijk dat een uitvoerder het personeel goed kan inschatten. Niet iedere timmerman kan goed tekening lezen of inzien hoe een bekisting het beste gemaakt kan worden. Andere werkzaamheden van een uitvoerder zijn het bijhouden van de urenregistraties en het afroepen van de juiste werkmaterialen en vaklieden. Een uitvoerder kan ook gezien worden als een gespecialiseerde manager, die zelf ook over de nodige vakkennis moet beschikken. Het beroep uitvoerder is aan te merken als belangrijk beroep, omdat het de uitvoerder is die ervoor zorgt dat alle werkzaamheden volgens de planning verlopen. Daarnaast ziet de uitvoerder toe op de geleverde kwaliteit van de werkzaamheden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Uitvoerder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Uitvoerder

Welke opleiding is nodig om Uitvoerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Uitvoerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Uitvoerder

Wat is het salaris en tarief van een Uitvoerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Uitvoerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Uitvoerder zijn vaak ook:

Boekhoudsoftware vergelijken voor Uitvoerder

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Uitvoerder bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl