Betontimmerman

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Betontimmerman?

Een betontimmerman is eigenlijk niks anders als een normale timmerman. De betontimmerman heeft zich alleen gespecialiseerd in het maken van bekistingen van hout of metaal. Een beton timmerman maakt bekistingen volgens aangeleverde tekeningen. Deze bekistingen kan hij zelf maken of ze worden gemaakt door middel van aangeleverde prefab elementen. Het maken van een goede bekisting is nog niet zo makkelijk. De betontimmerman moet de bekisting sterk genoeg maken om de druk van de beton te kunnen weerstaan. Als een bekisting spat tijdens het storten kan de boel meteen afgebroken worden en opnieuw opgebouwd worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Betontimmerman

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Betontimmerman

Welke opleiding is nodig om Betontimmerman te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Betontimmerman? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Betontimmerman

Wat is het salaris en tarief van een Betontimmerman? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Betontimmerman in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Betontimmerman zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl