Bandenmonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bandenmonteur?

Een bandenmonteur is gespecialiseerd in het vervangen van banden en alles wat hier bij komt kijken zoals advies geven. Het vervangen van banden is in de meeste garages mogelijk. Echter er zijn ook veel bedrijven te vinden die alleen banden, schokbrekers en velgen monteren. Deze bedrijven zijn vaak een stuk goedkoper dan bij een dealer. Bij een bandenmonteur zijn over het algemeen alle banden verkrijgbaar voor alle soorten voertuigen. De prijs van banden is de laatste jaren behoorlijk gestegen. Vooral banden met grotere afmeting kunnen behoorlijk in de kosten lopen. Ook bij banden telt dat goedkoop duurkoop is. De laatste jaren komen er steeds meer onbekende autobanden op de markt die bij aankoop aantrekkelijk lijken, maar onder de auto al snel slijten en er dus weer nieuwe banden gekocht moeten worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Bandenmonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Bandenmonteur

Welke opleiding is nodig om Bandenmonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bandenmonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bandenmonteur

Wat is het salaris en tarief van een Bandenmonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bandenmonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Bandenmonteur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl