Schadehersteller

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Schadehersteller?

Een schadehersteller herstelt schades aan een carrosserie. De schade aan carrosserie kan klein of groot zijn. Wanneer deze echt groot is zal het voertuig total loss verklaard worden omdat de kosten van herstel hoger zijn dan de waarde van het voertuig. Het is dan economisch niet meer rendabel. De schades die ontstaan zijn vaak klein leed te noemen. Dit kan bijvoorbeeld parkeerschade, inbraakschade of hagelschade zijn. Een schadeherstelbedrijf kan deze schade vaak prima wegwerken. Vandaag de dag kan men zelf kleine deuken verwijderen zonder dat de verf beschadigd wordt of dat er panelen verwijderd moeten worden. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Schadehersteller

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Schadehersteller

Welke opleiding is nodig om Schadehersteller te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Schadehersteller? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Schadehersteller

Wat is het salaris en tarief van een Schadehersteller? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Schadehersteller in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Schadehersteller zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl