Verwarmingsmonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Verwarmingsmonteur?

Een verwarmingsmonteur is iemand die verwarmingen aansluit in gebouwen. Met verwarming wordt bedoeld het verhogen van een temperatuur in een bepaalde ruimte om het behaaglijker te maken. Het beroep verwarmingsmonteur is vaak een afleiding van de loodgieter. Tegenwoordig kennen wij in onze huizen steeds meer de centrale verwarming of in het kort de CV. In dit gesloten systeem kan men ruimtes verwarmen door middel van radiatoren. Deze radiatoren worden dan verwarmt door middel van water. Het water wordt op een centraal punt verwarmt en daarna door een pomp door het het systeem gepompt. Wanneer het water opnieuw bij de ketel is zal het weer opnieuw opgewarmd worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Verwarmingsmonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Verwarmingsmonteur

Welke opleiding is nodig om Verwarmingsmonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Verwarmingsmonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Verwarmingsmonteur

Wat is het salaris en tarief van een Verwarmingsmonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Verwarmingsmonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Verwarmingsmonteur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl