Interieurbouwer

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Interieurbouwer?

Een interieurbouwer kan ook onder het beroep timmerman zelf vallen. Het beroep interieurbouwer is een heel nauwkeurig vak en zeker niet voor iedere timmerman geschikt. Komt normaal timmerwerk al precies, het werk van een interieurbouwer komt echt op de millimeter. Een interieurbouwer werkt dan ook niet op een bouwplaats maar meer in winkels of kantoren die ingericht moeten worden. Iedere winkel of kantoor is anders van maat en hiervoor moeten dan ook vaak balies of kasten op maat gemaakt worden. Maar ook in woningen kan een interieurbouwer werken. Als een opdrachtgever een bijzondere keuken wenst dan kan de interieurbouwer die maken. Vaak worden dit soort zaken wel in een werkplaats gemaakt en later op locatie geplaatst.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Interieurbouwer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Interieurbouwer

Welke opleiding is nodig om Interieurbouwer te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Interieurbouwer? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Interieurbouwer

Wat is het salaris en tarief van een Interieurbouwer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Interieurbouwer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Interieurbouwer zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl