Dekvloerenlegger

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Dekvloerenlegger?

Een dekvloerenlegger is verantwoordelijk voor de afwerkvloer die in gebouwen ligt. Deze vloer is erg belangrijk omdat dit het uiteindelijke eindresultaat weergeeft. Over de vloer komt later het parket, laminaat of vloerbedekking. Het is daarom erg belangrijk dat deze vloer goed vlak is geplaatst omdat dit anders zichtbaar is in de gekozen parket of andere afwerking. Er zijn verschillende soorten vloeren die een dekvloerenlegger kan leggen. In een fabriek of loods worden er andere eisen gesteld aan de vloer dan in een woning. In fabrieken en loodsen zijn de vloeren tegenwoordig vaak van gietdekvloeren gemaakt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Dekvloerenlegger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Dekvloerenlegger

Welke opleiding is nodig om Dekvloerenlegger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Dekvloerenlegger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Dekvloerenlegger

Wat is het salaris en tarief van een Dekvloerenlegger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Dekvloerenlegger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Dekvloerenlegger zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl