Mobiele surveillant

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Mobiele surveillant?

Een mobiele surveillant is een beveiliger die zijn beveiligingsronde doet per auto. Tegenwoordig hebben veel bedrijven op industrieterreinen de handen ineen geslagen en huren ze gezamenlijk een beveiligingsbedrijf in. Omdat deze industrieterreinen vaak erg groot zijn doet de beveiliger zijn werkzaamheden deels vanuit de auto. De werkzaamheden als mobiele surveillant zijn verder niet anders dan die van een gewone beveiliger. Als mobiele surveillant controleer je vastgestelde bedrijven of industrieterreinen door middel van een dienstauto. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het signaleren van verdachte auto's en personen. Als het om verdachte auto's gaat, zal de mobiele surveillant het kenteken noteren en vastleggen in zijn rapport, zodat deze gegevens eventueel doorgegeven kunnen worden aan de politie. De mobiele surveillant zal tijdens zijn dienst controleren of er geen ongure types rondhangen op het industrieterrein. Dit is een effectieve manier om criminaliteit terug te dringen. Ook worden er op deze manier valse alarmmeldingen voorkomen. De politie of andere hulpdiensten worden op deze manier niet meer onnodig lastig gevallen. De werkzaamheden als mobiele surveillant zijn belangrijk, omdat het de mobiele surveillanten zijn die die inbraken en/of andere problemen kunnen voorkomen door regelmatig te surveilleren op industrieterreinen. Daarnaast kan een mobiele surveillant ook andere objecten bewaken, zoals gewone woningen van particulieren. Andere werkzaamheden die kunnen toebehoren tot de werkzaamheden van een mobiele surveillant zijn het openen en sluiten van bedrijfspanden en het uitvoeren van brand- en sluitrondes. Welke werkzaamheden een mobiele surveillant precies uitvoert, is meestal vastgesteld in een vast protocol. Binnen het protocol zal ook precies opgenomen worden wie het contactpersoon is bij eventuele calamiteiten.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Mobiele surveillant

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Mobiele surveillant

Welke opleiding is nodig om Mobiele surveillant te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Mobiele surveillant? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Mobiele surveillant

Wat is het salaris en tarief van een Mobiele surveillant? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Mobiele surveillant in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Mobiele surveillant zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Mobiele surveillant

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Mobiele surveillant bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl