Objectbeveiliger

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger is een beveiliger die specifiek verantwoordelijk is voor het beveiligen van bepaalde objecten, zoals kostbare voorwerpen. Objectbeveiliging kan het beste omschreven worden als het geheel aan maatregelen dat nodig is om bepaalde objecten te kunnen beveiligen. Denk hierbij aan het lopen van wachtrondes, aan sleutelbeheer en bijvoorbeeld aan het signaleren van mogelijke onregelmatigheden. Bij objectbeveiliging moet men dus denken aan het beveiligen van bepaalde objecten, zoals een schilderij, sieraden, beelden of andere waardevolle goederen. Het beroep objectbeveiliger moet vrij algemeen gezien worden, omdat een objectbeveiliger verantwoordelijk kan zijn voor uiteenlopende beveiligingswerkzaamheden. Ook het bewaken van vastgoed kan gezien worden als objectbeveiliging. Als binnen gebouwen waardevolle goederen aanwezig zijn, zoals tijdens een kunstvoorstelling, is het denkbaar dat een objectbeveiliger naast de waardevolle voorwerpen zal staan om ze te bewaken. Ook na sluitingstijd kan een objectbeveiliger werkzaam zijn om objecten te beveiligen. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een objectbeveiliger het beste omschrijven als het voorkomen van diefstal, fraude en vernielingen. De werkzaamheden van een objectbeveiliger kunnen in veel gevallen niet aangemerkt worden als gewone beveiligingswerkzaamheden, omdat een objectbeveiliger specifiek ingezet wordt voor het bewaken van voorwerpen. Dit houdt in dat een objectbeveiliger alle aandacht zal besteden aan het bewaken van objecten. Met andere woorden zal een objectbeveiliger bijvoorbeeld geen algemene toegangscontroles uitvoeren, omdat daarvoor andere beveiligers verantwoordelijk zijn. Een objectbeveiliger zal over het algemeen alleen ingezet worden als het bijzondere en/of waardevolle objecten betreft. Het is wel denkbaar dat een objectbeveiliger niet fulltime werkzaam is als objectbeveiliger.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Objectbeveiliger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Objectbeveiliger

Wat is het salaris en tarief van een Objectbeveiliger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Objectbeveiliger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Objectbeveiliger zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Objectbeveiliger

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Objectbeveiliger bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl