Constructiebankwerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Constructiebankwerker?

Een constructiebankwerker werkt over het algemeen bij constructiebedrijven in de metaalindustrie. De werkzaamheden bestaan over het algemeen uit het bouwen van onderdelen voor een bepaalde constructie. De constructiebankwerker moet in staat zijn zelfstandig te werken. Een constructiebankwerker moet goed tekening kunnen lezen en dit dan vervolgens in de praktijk brengen. Een constructiebankwerker kan verschillende dingen bouwen zoals transportmiddelen, hefwerktuigen, hijswerktuigen en landbouwwerktuigen. De Constructiebankwerker kan met verschillende materialen werken zoals plaatmateriaal, pijpmateriaal, stripmateriaal, staafmateriaal en profielmateriaal. Een constructiebankwerker kan ook lassen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Constructiebankwerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Constructiebankwerker

Welke opleiding is nodig om Constructiebankwerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Constructiebankwerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Constructiebankwerker

Wat is het salaris en tarief van een Constructiebankwerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Constructiebankwerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Constructiebankwerker zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl