Lutim Creatief Mediabureau

BedrijfLutim Creatief Mediabureau
ProfielDeze pagina is 1871 keer bekeken.
AdresPollaan 60 -1
7202 BX Zutphen

0575-218110
ContactStuur Lutim Creatief Mediabureau een bericht
Extra informatieHoeGaanWijTeWerk

Bedrijfsinformatie

LUTIM
Lutim helpt jou om jouw doelen te bepalen en te behalen. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken kritisch naar je organisatie. Samenwerken aan betere zichtbaarheid door je unieke kwaliteiten uit te lichten in ijzersterke crossmediale communicatie. Dat is wat wij doen. Dat is Lutim. Wij maken jouw communicatie!

VRIENDEN
Patrick en Maarten werkten in 2003 samen bij Omroep Apeldoorn en zijn sindsdien bevriend. In 2018 starten ze ‘Stichting Sint Deelt Uit’, een goed doel dat voor elk kind van de Voedselbank Zutphen een speelgoedpakket verzorgt. Sinds begin 2019 werken ze samen aan Reclamestudio Lutim.

ZUTPHEN
Maarten is opgegroeid in het naastgelegen dorp Vorden en ging in Zutphen naar het voortgezet onderwijs. Patrick woont vanaf zijn geboorte in Zutphen en werkte een lange tijd in Apeldoorn. Een lang gekoesterde droom, zijn eigen bedrijf in zijn stadje, ging met Lutim in vervulling. Samen hebben ze een groot netwerk in Zutphen en omgeving en werken dan ook graag samen met regionale ondernemers.

PATRICK VAN DEN BRINK
Patrick is in 2003 afgestudeerd aan de vakschool Cibap in Zwolle. Daarna dompelde hij zich, in verschillende functies, onder in de Grafimedia. Door zijn ervaring heeft hij op elke vraag een creatief antwoord. Hij runde een aantal jaar een communicatiebureau en startte vervolgens Reclamestudio Lutim. Zijn kwaliteit is het vinden van de werkelijke behoefte van een klant en deze op een crossmediale manier aan te pakken.

MAARTEN VAN KRANENBURG
Maarten studeerde in 2005 af aan de Hogeschool Windesheim Zwolle: HBO Journalistiek. Hij startte zijn televisiecarrière als redacteur bij Big Brother voor Endemol. Als regisseur maakte hij vele programma’s voor productiebedrijven en zenders. In 2009 richtte hij zijn eigen productiebedrijf, Makra Media, op. Zijn kracht ligt bij de video, marketing en campagne kant.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Lutim Creatief MediabureauAfbeelding van Lutim Creatief MediabureauAfbeelding van Lutim Creatief Mediabureau

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Lutim Creatief Mediabureau een bericht

Mijnzzp.nl