Beletteraar

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Beletteraar?

Een beletteraar is werkzaam voor een beleteringsbedrijf of signmakersbedrijf, die meestal verschillende soorten werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een beletteraar voorziet verschillende soorten ondergronden van belettering. Deze belettering kan bijvoorbeeld aangebracht worden op reclameborden, ruiten, bedrijfsauto's en op gevels van gebouwen. Deze vorm van belettering is een effectieve en veelal niet al te dure manier om reclame te maken voor bedrijven. Wereldwijd rijden er veel auto's, bussen en vrachtwagens rond met belettering op de bedrijfswagen, om onderweg of op locatie op een simpele manier reclame te maken voor het bedrijf. Het beletteren van bedrijfswagens of andere voorwerpen is een effectieve manier van reclame maken. De meeste beletteraars kunnen ook andere diensten aanbieden, zoals het bedrukken van spandoeken of kleding, afhankelijk van het soort signmakersbedrijf. Daarnaast kunnen er meestal ook stickers gemaakt worden met het bedrijfslogo, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het merken van bedrijfsgereedschap of aan het voorzien van installaties met een bedrijfssticker.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Beletteraar

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Beletteraar

Welke opleiding is nodig om Beletteraar te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Beletteraar? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Beletteraar

Wat is het salaris en tarief van een Beletteraar? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Beletteraar in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Beletteraar zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl