Team Mijnzzp

Content marketing

Ben je op zoek naar een geschikte website om jouw content te publiceren? Dan kunnen wij van Mijnzzp.nl je wellicht helpen. Wij zijn een online contentplatform dat zich richt op de zakelijke markt en hebben een groot bereik binnen de zzp-markt. Onze doelgroep betreft vooral kleine ondernemers en mensen die zich aan het oriënteren zijn op het ondernemerschap. Door jouw content op onze website te plaatsen, kun je dus makkelijk in contact komen met je doelgroep.

Wat zijn gesponsorde berichten?

Gesponsorde berichten worden ook wel aangemerkt als advertorials. Dit zijn artikelen die door een bedrijf of organisatie worden geschreven en geplaatst op een andere website. Doel van gesponsorde berichten is het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van leads of het verkopen van een product of dienst. Daarnaast kan het doel ook zijn het verkrijgen van waardevolle backlinks. Het hoeft dus niet alleen te gaan om directe bezoekers. In veel gevallen is het doel linkbuilding.

SEO content, bezoekers en linkbuilding

Sponsored content kan dus om verschillende redenen interessant zijn voor bedrijven. Wel is het belangrijk om voor jezelf de doelstelling te bepalen. Gaat het alleen om de directe bezoekers of juist om de backlinks? Wanneer je een duidelijke doelstelling hebt, is het makkelijker om de juiste website te vinden waar je jouw advertorial kunt plaatsen. Vanzelfsprekend is het zo, dat een hogere positie in de zoekresultaten van Google vaak leidt tot meer bezoekers op jouw website.

Win-winsituatie

Advertorials zijn populair omdat het een win-winsituatie is voor beide partijen. De website waar het advertorial wordt geplaatst, ontvangt een financiële vergoeding en de organisatie die het schrijft, krijgt backlinks. Het is een eenvoudige manier voor bedrijven en organisaties om hun content te verspreiden en het bereik van hun website te vergroten.

Sponsored posts zijn populair

Gesponsorde berichten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit komt doordat het een goede manier is om je content te verspreiden en het is op termijn ook een goedkopere manier van adverteren. In tegenstelling tot algemene reclame, blijven de meeste advertorials ook nog lang na publicatie online staan. Dit betekent dat je advertorial ook nog jaren later door mensen kan worden gelezen.

Contentmarketing voor ondernemers

Contentmarketing draait voor een belangrijk deel om het publiceren van relevante en waardevolle content. Door gebruik te maken van contentmarketing kunnen ondernemers hun doelgroep op een natuurlijke manier bereiken. Het plaatsen van advertorials is hier een goed voorbeeld van. Wel is het belangrijk om de commerciële boodschap van de adverteerder niet té duidelijk door te laten klinken in het artikel.

Wat is het bereik van Mijnzzp.nl?

Mijnzzp.nl is een platform dat zich richt op de zakelijke markt. Wij hebben een groot bereik binnen de zzp en freelance markt en kunnen je daarom helpen om jouw doelgroep te bereiken. Door jouw content op onze website te plaatsen, kun je makkelijk in contact komen met je doelgroep. Het dagelijks aantal bezoekers is via de volgende link te bekijken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Wanneer je interesse hebt in het plaatsen van een advertorial op Mijnzzp.nl, kun je contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en bespreken de mogelijkheden. Na akkoord van beide partijen wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de content. Wij zorgen ervoor dat jouw advertorial zo snel mogelijk online komt te staan en helpen je met het bereiken van je doelgroep.

Wat zijn de kosten voor sponsored content?

De kosten voor het plaatsen van een advertorial op Mijnzzp.nl hangt af van verschillende factoren, zoals de autoriteit van het moment en het aantal dagelijkse bezoekers. Wij nemen verder geen bedragen op in dit artikel en zijn transparant over de kosten. Wanneer je interesse hebt in het plaatsen van een advertorial, kun je contact met ons opnemen en ontvang je direct een voorstel op maat.

Lees ook: Online marketing voor B2B-bedrijven

Mijnzzp.nl