Team Mijnzzp

Artikel insturen

Wil je graag een artikel laten plaatsen op een sterke website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat jouw artikel wordt geplaatst op onze website. Hierdoor bereik je meer mensen en kun je jouw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast draagt het bij aan de vindbaarheid van jouw website.

Inhoudsopgave
Artikelmarketing en SEO
Kwalitatieve linkbuilding
Zoekmachine optimalisatie techniek
Artikel inzending
Wij helpen je graag

Artikelmarketing en SEO

Artikelmarketing is een goede SEO-techniek. Dit houdt in dat je jouw website promoot door middel van het plaatsen van artikelen op andere websites. Op deze manier kun je hoger in Google komen te staan en bereik je meer mensen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je artikelen plaatst op websites die relevant zijn voor jouw branche. Dit draagt namelijk bij aan de kwaliteit van de linkbuilding. Wanneer je dit doet, zorg je ervoor dat je website beter vindbaar wordt in Google.

Kwalitatieve linkbuilding

Kwalitatieve linkbuilding is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website hoog in Google komt te staan. Dit houdt in dat je alleen links naar jouw website plaatst op websites die relevant zijn voor jouw branche. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de backlinks die naar jouw website verwijzen van goede kwaliteit zijn.

Zoekmachine optimalisatie techniek

Linkbuilding is een belangrijke zoekmachine optimalisatie techniek. Wanneer je linkbuilding op de juiste manier toepast, zorg je ervoor dat je website hoger in de zoekmachines komt te staan. Het is wel belangrijk om naar de statistieken te kijken. Kijk daarnaast ook naar de Trust Flow en de Domain Rating van de betreffende website.

Artikel inzending

Wij werken met verschillende partners samen die regelmatig nieuwe artikelen inzenden. Zelf schrijven wij geen artikelen in opdracht. Wij vinden het belangrijk dat onze partners voor 100% achter hun product of dienst staan en graag een bijdrage leveren aan de inhoud van onze website. Ook nemen wij niet alle aanvragen aan. Wij kijken naar de relevantie van het onderwerp en of het een goede toevoeging is voor onze website.

Wij helpen je graag

Bij ons kun je terecht voor het plaatsen van jouw artikel op onze website. Dit doen wij met veel plezier voor je. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen

Mijnzzp.nl