Webwinkel Expert

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Webwinkel Expert?

Een webwinkel expert is iemand die zich gespecialiseerd heeft in het maken van webwinkels, het onderhouden van webwinkels, het aanpassen van webwinkels en het vindbaar maken van webwinkels. Het op de juiste manier bouwen van webwinkels, het vindbaar maken van webwinkels, het beheren van webwinkels en het aanpassen van webwinkels betreft werkzaamheden die over het algemeen voorbehouden zijn aan specialisten, zoals een webwinkel expert. Vooral het vindbaar maken van webwinkels kan nogal eens een uitdaging zijn, omdat de concurrentie groot is. Een goede webwinkel expert weet wat hij of zij moet doen om een webwinkel ook echt vindbaar te maken. Daarnaast is het een echte uitdaging om bezoekers zover te krijgen dat ze daadwerkelijk producten of diensten kopen via de webwinkel. De term webwinkel expert moet verder vrij algemeen gezien worden, omdat dit betrekking kan hebben op verschillende soorten ICT-specialisten. Ook het bouwen van een goede webwinkel kan inhoudelijk nogal verschillen, omdat er ook kant-en-klare webshops te koop zijn. Er bestaat dan ook een belangrijk verschil tussen het zelf bouwen van een webshop als webwinkel expert en het kopen van een webshop. Een webwinkel expert moet gezien worden als allround ICT-medewerker, die zich op een brede manier gespecialiseerd heeft in webwinkels. Als webwinkel expert ben je over het algemeen niet alleen verantwoordelijk voor het bouwen van webwinkels, omdat de meeste webwinkels experts ook betrokken zijn bij de invulling en het beheer van webshops. Dit kan wel verschillen per webwinkel expert, omdat het beroep webwinkel expert verder geen vaste omschrijving kent. De inhoudelijke werkzaamheden van een webwinkel expert kunnen ook per werkgever verschillen. Het actief werken aan webshops om de online vindbaarheid te verbeteren betreft werkzaamheden die niet onderschat moeten worden. Veel webshop-eigenaren stoppen redelijk snel, omdat het ze niet lukt om voldoende bezoekers of kopers te krijgen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Webwinkel Expert

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Webwinkel Expert

Wat is het salaris en tarief van een Webwinkel Expert? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Webwinkel Expert in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Webwinkel Expert zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Webwinkel Expert

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Webwinkel Expert bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl