Hogedrukreiniger

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger is iemand die gebruikmaakt van een hogedrukspuit om bepaalde werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Hogedrukspuiten worden vooral ingezet om oppervlaktes schoon te spuiten. Door het gebruik van een hogedrukspuit zijn veel klussen een stuk makkelijker geworden en is het resultaat meestal verbluffend. Er bestaan verschillende hogedrukspuiten, die qua druk en professionaliteit nogal kunnen verschillen. Daarnaast kan er met de professionele hogedrukspuiten niet alleen met koud water gewerkt worden, maar ook met warm water. Er zijn diverse beroepen denkbaar die regelmatig gebruikmaken van een hogedrukspuit, omdat de resultaten zo goed zijn. Denk bijvoorbeeld aan industrieel schoonmakers, voegers, gevelreinigers, facilitair medewerkers en aan onderhoudsmonteurs. Het werken met een professionele hogedrukspuit vraagt wel om enige kennis en inzicht, omdat deze hogedrukspuiten veel sterker zijn dan de gewone hogedrukspuiten die mensen thuis gebruiken. Met een professionele hogedrukspuit is snel schade aan te richten als de hogedrukreiniger niet goed oplet. Het zijn niet alleen facilitaire bedrijven die gebruikmaken van hogedrukreinigers, omdat hogedrukspuiten binnen veel beroepen een goede uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan boeren, die hogedrukspuiten gebruiken om landbouwvoertuigen schoon te spuiten of aan de bouwsector, die ook op verschillende manieren gebruikmaken hogedrukspuiten. Het beroep hogedrukreiniger moet verder dan ook vrij algemeen gezien worden, omdat de term hogedrukreiniger betrekking kan hebben op verschillende vaklieden die gebruikmaken van een hogedrukspuit. Het werken met een hogedrukspuit is niet moeilijk, echter is het wel belangrijk om professioneel om te gaan met een krachtige hogedrukspuit. Als een hogedrukreiniger gebruikmaakt van een professionele hogedrukspuit kan technische kennis belangrijk zijn. Dit heeft vooral betrekking op het dagelijks controleren van de hogedrukspuit.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Hogedrukreiniger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Hogedrukreiniger

Welke opleiding is nodig om Hogedrukreiniger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Hogedrukreiniger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Hogedrukreiniger

Wat is het salaris en tarief van een Hogedrukreiniger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Hogedrukreiniger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Hogedrukreiniger zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Hogedrukreiniger

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Hogedrukreiniger bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl