Houtrotspecialist

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Houtrotspecialist?

Een houtrotspecialist is gespecialiseerd in het herstellen van hout dat is aangetast door houtrot. Dit doet de houtrotspecialist door het verwijderen van het aangetaste hout en het opvullen van de aangetaste plekken met een speciaal opvulmiddel. Ook deelvervanging van kozijnen wordt vaak uitgevoerd door een houtrotspecialist. Deelvervanging van kozijnen wordt toegepast als een onderdeel van een kozijn te slecht is om nog te kunnen repareren. Denk bijvoorbeeld aan een onderdorpel of een kozijnstijl. Onderdorpels worden meestal in zijn geheel vervangen als dat nodig is. Kozijnstijlen kunnen in de meeste gevallen ook deels vervangen worden. Houtrotspecialisten werken vaak projectmatig voor de schilder uit, zodat de schilder de gerepareerde kozijnen netjes kan schilderen en afwerken met de juiste garantie. Houtreparaties kunnen van klein tot groot uitgevoerd worden met de benodigde garanties als ze op de juiste manier uitgevoerd worden door een vakman. De werkzaamheden van een houtrotspecialist zijn aan te merken als gespecialiseerde werkzaamheden, omdat het op een goede manier repareren van kozijnen die aangetast zijn door houtrot om de nodige vakmanschap vraagt. Houtrot plekken zijn in veel gevallen prima te repareren, alleen is het wel belangrijk om de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Het is niet zo dat alle houtmaterialen gerepareerd kunnen worden met houtvuller. Boeiboorden bijvoorbeeld, die opgebouwd zijn uit fineer, kunnen niet gerepareerd worden met houtvuller. Houtvulmiddel kan alleen toegepast worden bij massief hout. Houtrot reparaties gaan lang mee als ze op de juiste manier worden uitgevoerd. Een houtrotspecialist gebruikt in bijna alle gevallen een twee componenten vuller. Deze twee componenten vuller moet op de juiste manier samengesteld worden om de hardheid te kunnen garanderen van het vulmiddel. Er zijn ook twee componenten vullers te koop die binnen vijftien minuten uitharden. Dit kan een voorbeeld zijn, omdat de houtrotspecialist hierdoor sneller kan doorwerken.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Houtrotspecialist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Houtrotspecialist

Wat is het salaris en tarief van een Houtrotspecialist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Houtrotspecialist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Houtrotspecialist zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Houtrotspecialist

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Houtrotspecialist bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl