Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Montagemedewerker kozijnen?

Montagemedewerker kozijnen is een beroep dat tegenwoordig binnen de bouwsector veel voorkomt. Een montagemedewerker van kozijnen hoeft zeker geen specifieke opleiding gevolgd te hebben maar moet wel een handig persoon zijn om de nieuwe kozijnen netjes te kunnen plaatsen. In veel gevallen zal het gaan om het plaatsen van kunststofkozijnen of aluminiumkozijnen. De traditionele houtenkozijnen worden meestal geplaatst door een aannemer of timmerbedrijf omdat hier meer specifieke kennis voor nodig is. Vaak kan een montagemedewerker kozijnen beiden wel plaatsen. Een montagemedewerker kozijnen zal vrij vaak voorkomen bij grote renovatieprojecten.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Montagemedewerker kozijnen

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Montagemedewerker kozijnen

Welke opleiding is nodig om Montagemedewerker kozijnen te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Montagemedewerker kozijnen? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Montagemedewerker kozijnen

Wat is het salaris en tarief van een Montagemedewerker kozijnen? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Montagemedewerker kozijnen in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl