Team Mijnzzp

Wat doet een Montagemedewerker kozijnen?

Een montagemedewerker kozijnen is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die te maken hebben met het stellen en plaatsen van kozijnen. In veel gevallen zal het gaan om het plaatsen en/of installeren van kunststof kozijnen en/of aluminiumkozijnen. Daarnaast kan een montagemedewerker kozijnen verantwoordelijk zijn voor het afhangen deuren en ramen in de kozijnen. Ook het plaatsen van het glas in de kozijnen, ramen en deuren kan tot de werkzaamheden behoren van een montagemedewerker kozijnen. Als montagemedewerker kozijnen kan je zowel werkzaam zijn binnen nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Over het algemeen is het zo dat een montagemedewerker kozijnen niet te maken zal hebben met houten kozijnen, omdat we in dat geval eerder zullen spreken van een timmerman. Het installeren van kunststof kozijnen en aluminiumkozijnen kan niet zomaar vergeleken worden met het plaatsen van houten kozijnen. De werkzaamheden van een montagemedewerker kozijnen zijn over het algemeen niet heel moeilijk, echter is het secuur werken wel belangrijk om problemen te voorkomen. Denk hierbij vooral aan het haaks en waterpas plaatsen van kozijnen. Ook het kunnen lezen van werktekeningen is als montagemedewerker kozijnen belangrijk, omdat je meestal projectmatig werkzaam bent. Denk bijvoorbeeld aan grote renovatieprojecten, waarbij een complete woonwijk voorzien wordt van nieuwe kozijnen. Tijdens dit soort renovatieprojecten is het belangrijk om te werken volgens de werktekening. Afhankelijk van het project is het meestal zo dat je werkzaam bent in een team van verschillende kozijnenmonteur. Dit is vooral belangrijk wanneer we het hebben over bewoonde woningen die binnen een dag voorzien moeten worden van nieuwe kozijnen. Het is denkbaar dat een montagemedewerker niet verantwoordelijk is voor het plaatsen van isolatieglas. In dat geval is er meestal sprake van externe glaszetters.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Montagemedewerker kozijnen

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Montagemedewerker kozijnen

Welke opleiding is nodig om Montagemedewerker kozijnen te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Montagemedewerker kozijnen? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Montagemedewerker kozijnen

Wat is het salaris en tarief van een Montagemedewerker kozijnen? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Montagemedewerker kozijnen in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Montagemedewerker kozijnen zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Montagemedewerker kozijnen

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Montagemedewerker kozijnen bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl