Machinist grondverzet

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Machinist grondverzet?

Een machinist grondverzet verzet grond met een machine. Er zijn verschillende soorten machines waar dit mee gedaan kan worden. Het verzetten van grond kan om verschillende redenenen nodig zijn zoals bij het aanleggen van wegen of dijken. Bij sommige projecten kan het nodig zijn om veel grond af en aan te voeren en rijden er de hele dag vrachtwagens. Soms komt het voor dat grond verontreinigd is en moet alles afgevoerd worden. Of op locatie schoongemaakt worden, als dat kan. Grondverzet komt eigenlijk overal voor, zoals bij een tanksanering of wanneer een aannemer een huis met kelder gaat bouwen en het zand weg moet.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Machinist grondverzet

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Machinist grondverzet

Welke opleiding is nodig om Machinist grondverzet te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Machinist grondverzet? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Machinist grondverzet

Wat is het salaris en tarief van een Machinist grondverzet? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Machinist grondverzet in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Machinist grondverzet zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl