Machinist grondverzet

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Machinist grondverzet?

Een machinist grondverzet verzet grond door middel van een grondverzetmachine. Er zijn verschillende soorten grondverzetmachines waar dit mee uitgevoerd kan worden. Het verzetten van grond kan om verschillende redenen nodig zijn, zoals bij het aanleggen van wegen, bij het aanleggen of verhogen van dijken of bijvoorbeeld bij bouwwerkzaamheden. Afhankelijk van het soort project kan het nodig zijn om veel grond aan te voeren of juist af te voeren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door grondverzetmachines, wat betrekking kan hebben op verschillende soorten machines. Grondverzet werkzaamheden komen eigenlijk overal voor, zoals bij een mogelijke tanksanering of bijvoorbeeld als een aannemer een huis met kelder gaat bouwen. Een machinist grondverzet kan verschillende soorten grondverzetmachines besturen zoals een graafmachine of een wiellaadschop om grond te verzetten. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een machinist grondverzet het beste omschrijven als het bouwrijp maken van terrein door het verplaatsen van grond.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Machinist grondverzet

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Machinist grondverzet

Welke opleiding is nodig om Machinist grondverzet te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Machinist grondverzet? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Machinist grondverzet

Wat is het salaris en tarief van een Machinist grondverzet? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Machinist grondverzet in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Machinist grondverzet zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl