Vrachtwagenchauffeur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Vrachtwagenchauffeur?

Vrachtwagenchauffeur is een baan waar veel mensen van kleins af aan al van dromen. De vrijheid die het beroep met zich mee brengt heeft voor veel mensen een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het gevoel onderweg te zijn en te genieten van de omgeving zijn dan ook grote pluspunten van het vak. Een van de vaak genoemde minpunten van dit vak zijn toch wel de lange dagen. Vooral voor internationale vrachtwagenchauffeurs kan het zijn dat deze doordeweeks weinig tot niet thuis zijn. De meeste chauffeurs kiezen er dan ook vroeg of laat liever voor om alleen nog in het binnenland te rijden, zodat ze meer thuis kunnen zijn. Wanneer een chauffeur voor zijn werk moet overnachten doet deze dat in zijn cabine.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Vrachtwagenchauffeur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur

Welke opleiding is nodig om Vrachtwagenchauffeur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Vrachtwagenchauffeur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Vrachtwagenchauffeur

Wat is het salaris en tarief van een Vrachtwagenchauffeur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Vrachtwagenchauffeur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Vrachtwagenchauffeur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl